Kun hanasta tulee kylmää vettä

T:Teksti:

Onko teilläkin välillä huoltokatkoja, jolloin vesiyhtiö, lämmönjakelufirma tai muu vastaava taho ilmoittaa kohteliaasti lapulla postiluukusta, että viikon päästä ei tule lämmintä vettä muutamaan tuntiin, pahoittelemme?

Ei meilläkään. Ei todellakaan. Parhaiten asia havainnollistuu näin:

Töissä oli tullut tehtyä pitkiä päiviä, ja illatkin menivät harrastusten parissa. Koska asuinpaikka oli Hoasilla, tiskikonetta ei tietenkään ole. Viikosta löytyi kuitenkin yksi ilta, jolloin oli suunniteltu, että nyt tiskataan alkuviikon tiskit ja siistitään keittiö muutenkin. Pinkit tiskihanskat käteen ja menoksi, ajatteli Ghettotyttö ja valutti huolella fairya tiskien päälle ja väänsi hanan päälle. Yllätys oli melkoinen ja erittäin epämieluinen, kun hanasta tuli hyvällä tahdolla haaleaksi luokiteltavaa vettä.

Tähän suuttuneena Ghettotyttö teki niinkuin isoäitinsä Karjalan Muolaassa, otti talon isoimman kattilan, täytti sen vedellä ja keitti oman tiskivetensä. Karjalaan verrattuna Ghettotyttö tunsi suurta ironiaa ja masentunutta huvittuneisuutta, oltiinhan sentään 2000-luvun tavallisessa keittiössä eikä missään maitotonkan ja ulkohuussin välimaastossa.

Siinä se. Eikä nyt tässä keskustelussa käydä läpi sitä, miten tällaisessa tilanteessa käydään suihkussa. Uimahalli ei ole edes vaihtoehto.

Kellä muulla on palanut käämit vesiasioihin?