Tyrin latinoihastukseni

T:Teksti:

Olin ihastunut espanjan alkeiskurssin opettajaani, ja pettymys olikin suuri, kun hän sattui eteeni ruokajonossa tyttöystävänsä kanssa. Tervehdin kohteliaasti, mutta en jäänyt juttusille. Jono oli pitkä ja minun piti katsella monta minuuttia, kun tyttöystävä kuherteli opettajani kanssa. Kassajonossa molemmat loivat minuun kiusaantuneita katseita. Ihmettelin sitä, koska en ollut kertonut ihastuksestani kenellekään.

Kun oli minun vuoroni maksaa, tajusin, että olin koko jonotusajan huomaamattani hyräillyt ääneen Lagy Gagan kappaletta Alejandro. Opettajani etunimi on Alejandro.

Nainen, 22, kansantaloustiede

Suuri ”kiitos” tarinan lähettäjälle – Alejandro on soinut päässäni jo kaksi päivää. Olen itsekin ansioitunut latinomiesten deittailija. Miestenvalloituskartallani ovat jo Chile, Argentina, Espanja, Italia, Portugali ja Guatemala. Espanjakin on jo opittu.

Un beso enorme, Lina