Omituisten otosten kerho

T:Teksti:

Off-The-Record-nettimedia vie bändit soittamaan epätavallisiin paikkoihin.

Viime syksyn suosituin ralli, Uuden Fantasian ja Freemanin Liian myö­hään lähtee liikkeelle. Ensin video näyttää siltä, että kameran kanssa on heiluttu perustreeniksellä. Kun ker­tosäe alkaa ja kamera kiertää sivuun, näkee, ettei tässä missään bänditree­niksellä olla.

Uusi Fantasia ja Free­man ovat vallanneet Kisahallin nur­kan. Viereisessä loossissa bodari pumppaa rautaa, ja yhtyettä ihmet­telemään on eksynyt muutama pai­nonnostaja huilitauollaan.

Akustinen otos on vuoden alussa perustetun Off-The-Record-netti­median tuotantoa. Off-The-Record vie bändit soittamaan epätavallisiin paikkoihin. Ensimmäiseksi saitilla julkaistiin video Magenta Skycodesta soittamassa Ratikkamuseossa. Tanskalainen Alcoholic Faith Mission vie­tiin Luonnontieteelliseen museoon ja The Soundtrack Of Our Lives soitti Kafe Moskovassa.

Off-The-Recordin takaa löytyy joukko musiikkialan ammattilaisia, joille videoblogi toimii temmellys­kenttänä. Toiveissa on julkaista ”hu­vin vuoksi ja rakkaudesta musiikkiin” uusi video kerran-pari kuussa.

Ann-Mari Huhtanen

Off-The-Record