Zombihyökkäys kotikulmilla

T:Teksti:

Uusi Streetview Zombie Apocalypse -peli tuo zombit takapihallesi. Googlen Streetview-toimintoa käyttävässä pelissä pakenet verenhimoista zombilaumaa pitkin kotikaupunkisi katuja.


Mike Lacherin kehittämä Streetview Zombie Apocalypse on peli, jota pelattuani tiedän mitä tehdä, kun zombit hyökkäävät Helsinkiin.

Avaa peli ja syötä lähtöpaikaksi vaikka kotiosoitteesi. Isolla ruudulla katselet Googlen Streetview-näkymiä, pienellä ruudulla kotikaupunkisi karttaa. Kartalla näet lähestyvät zombit, joita sinun on paettava pitkin naapuruston katuja. Liikut kaduilla hiirellä tai nuolinäppäimillä, ja jos zombilauma saa sinut kiinni, sinut syödään.

Näyttäisi siltä, että Töölössä on huomattavasti vähemmän zombeja kuin keskustassa ja Kalliossa. Punavuori on oikea zombipesäke. Säilyin hengissä noin 15 minuuttia ennen kuin zombit saivat minut Hietaniemen hautausmaan kohdalla. Kuinka sopivaa.

Pelaa Zombie Apocalypsea täällä. Ilmainen peli on toistaiseksi testivaiheessa, ja se toimii Chromella sekä Safarin uudemmilla versioilla.

Maria Pettersson

via GamePro