Niinku: Pron opissa

T:Teksti:

Julkkiksen ammatti on pitkään ollut nousussa halutuimpien duunien listalla. Ikävä kyllä Suomessa ei toistaiseksi ole voinut opiskella ammattia varten. Asia on korjattava viipymättä!
    Yliopistoihin pitää perustaa julkkiksen ammattiin valmentava, erityisesti naisille suunnattu opintokokonaisuus Julkkisopinnot eli Henna Kurhinen Studies.

Johdantojakso: Opiskelija tutustuu siihen, miten julkkikseksi tullaan. Kurssilla perehdytään niihin kivuliaisiin, kalliisiin, vaivalloisiin ja aikaa vieviin tapoihin, joilla naisen ulkonäkö muokataan mahdollisimman barbiemaiseksi ja persoonattomaksi.

Kansainvälistymisjakso: Johdattaa brittiläiseen WAG-julkkiskulttuuriin (wifes and girlfriends eli jalkapalloilijoiden vaimot ja tyttöystävät). Samalla syvennetään tietämystä julkisuuden tartuntamekanismeista. Erityinen painopiste on alakautta tapahtuvissa tartunnoissa. Kurssin tavoitteena on sisäistää, että ammattijalkapalloilijaa kannattaa joskus käydä panemassa ulkomailla asti, koska Suomessa WAG-kulttuuri on muun jalkapallokulttuurin tavoin takapajuisella asteella.

Julkisuuden nykysuuntaukset: Perehdyttää tosi-tv:n maailmaan. Kurssilla pohditaan BB-talossa tapahtuvan kännisen imuttelun ja muovin päälle pingotettujen maito­rauhasten vilauttelun vaikutusta julkkikseksi tulemiseen.

Kvantitatiivisen julkisuuden perusteet: Kattaa julkisuuden perusyhtälöt, kuten kaksi julkkista on aina kuin yksi. Opiskelija tietää, miksi julkkikseksi haluavan kannattaa esiintyä mahdollisimman paljon toisten julkkisten seurassa ja mieluiten pariutua ja ehkä avioituakin toisen julkkiksen kanssa suorassa lähetyksessä.

Viestintäopinnot: Antaa perusvalmiudet tehdä omaa sukupuolielämää koskevia kiinnostavia paljastuksia muun muassa blogissa ja Twitterissä. Tärkeänä tavoitteena on myös oppia, miten sponsoreiden nimiä piilotetaan tekstiin. Kurssin lopulla suoritetaan opinnäytetyö, kuten: ”Vähänkö harrastettiin just tosi kuumaa seksiä meiän Suomi-soffalla – www.suomi-soffa.fi”.

Vuorovaikutteisuus ja ansaintamallit: Opiskelija perehtyy verkon tarjoamiin rahan ja julkisuuden ansaitsemismahdollisuuksiin tapaustutkimusten kautta. Tarkastelussa ovat Henna Kurhisen mestariteokset, kuten omien ja aviomiehen häpykarvojen huutokauppaaminen netissä.

Esitän että opintokokonaisuuden vastaavaksi opettajaksi palkataan alan huippuasiantuntija Henna Kurhinen. Uskon Kurhisen suostuvan tehtävään, koska kurssin koordinointi, suunnittelu ja opettaminen eivät mitenkään voi olla raskaampaa kuin hänen nykyinen työnsä julkkiksena.

Ninni Lehtniemi
Kirjoittaja on Ylioppilaslehden toimitussihteeri.