Mutta missä on Ned?

T:Teksti:

Noin minuutin mittainen pala televisiohistoriaa, Simpsoneiden alkutunnus, koki ensimmäisen suuren muutoksensa 20 vuoteen.
Tunnarin rakenne on yhä vanha tuttu, mutta animaatioltaan alku on taidokkaampi, yksityiskohdiltaan täysin erilainen ja entistä sisäpiiritietoisempi. Jos olet oikein tarkkana, voit bongata Ralphin leikkimässä Homerin vihamiehen Frank Grimesin haudalla.
Alkutunnus meni uusiksi Simpsoneiden siirryttyä teräväpiirtoaikaan. Samalla sarja allekirjoitti tv-kanava Foxin kanssa uuden kahden vuoden sopimuksen, mikä tekee siitä Amerikan pisimpään yhtäjaksoisesti parhaaseen katseluaikaan lähetetyn tv-sarjan.
Onneksi olkoon koko perheelle – ennätyksestä ja uudesta introsta!
Mutta kautta diddlydoodlyn, missä on Ned Flanders?
Simpsoneiden hyväntuulinen kristitty naapuri on pudotettu kokonaan pois uudesta tunnarista. Siinä missä ennen oli Ned, ei nyt näy ketään. Flandersin poikien vieressä kukkulalla Jumalalle pui nyrkkiä punainen piru.
Oletko se sinä Ned?

Matti Markkola