Image-lehden ja IRC-gallerian yhteisessä kansikuvakilpailussa kenestä tahansa voi tulla Imagen kansikuvamalli. Voittaja saa sata kappaletta lehteä omalla kansikuvallaan.

Imagen päätoimittaja Mikko Numminen, WTF?
No, tässä on lähdetty siitä, että markkinoimme lehteämme IRC-galleriassa sille sopivalla tavalla. Näemme kantemme eräänlaisena ikonina ja paikkana, jossa on kiinnostavia ja ajankohtaisia ihmisiä. Halusimme tarjota IRC-gallerian ihmisille mahdollisuuden nähdä itsensä Imagen kannessa.”

Mut IRC-galleria? LOL.
“Nooh, Imagen galleria-yhteisön keski-ikä taitaa olla 17 ja puoli vuotta. Ei meillä ole ikärajaa kumpaankaan suuntaan. Uskon, että esimerkiksi lukion viimeistä vuotta käyvillä on paljonkin kiinnostusta lehteämme kohtaan.”

Haluatteko, että lukijanne heruttavat?
“Sori?”

Heruttavat.
“Niin joo… En näe sitä ongelmana. Annamme jengille mahdollisuuden tehdä se kansikuva, eikä me haluta määritellä, millaista sieltä tulee. IRC-gallerian porukka ottaa veke sieltä asiattomat kuvat. Olisi hassua ajattelua, että me täältä päsmättäisiin niistä kansista.”

Tiesittekö, että Suosikilla on ollut vastaavanlainen kampanja.
“Tiedän, ettei tämä ollut mikään omaperäinen idea. Se, että Suosikilla on ollut sama, ei ole tullut vastaan, kun tätä kelattiin. Tuollahan on netti täynnä kansigeneraattoreita.”

Kuulostaa hyvältä. <3 <3 <3 <3.
“Kiitos paljon. Mehän etsimme tässä samalla uutta kansalliskirjailijaa, eli haemme eri kohderyhmiä monelta eri puolelta. Tämä on vain yksi puoli.”

Matti Markkola