1. Pidätkö Leppätalon/kolmannen ylioppilastalon rakentamisesta yleisesti ottaen hyvänä asiana?

Kyllä 55,9%
Ei 21,5%
Eos 22,6%

2. Uskotko, että Leppätalon/kolmannen ylioppilastalon rakentamisesta on sinulle henkilökohtaista hyötyä?

Kyllä 23,1%
Ei 61,3%
Eos 15,6%

3. Ehdota nimeä Leppätalolle.

Tertius (Kolmas), Uusin ylioppilastalo, Leppätalo, Alhuset, Leppäkerttu, Leppis, Hullujenhuone (koska on täysin hullua tässä rahatilanteessa rakentaa), Konkurssipesä, Kolmas ylioppilastalo, Tölikka, Lepsu, Tappalelö, Kuukkeli, Kuopus-Ylioppilastalo, Cumma, Domus Libera (vapaa talo latinaksi), Innovaatiotalo tai Huipputalo, Jari Kajaksen talo, Ainejärjestötalo, LiO, Rahareikä Luopio Myyntiin Turhake Osakuntatalo, Avaria, Innovaatio-Leppis, Arto Aniluoto -talo, Aivan sama!, Titanic, Laudatur, Medium, Leppäkeihäs, House of pain, Hyytelö, Tölkki, Kolmas, Condipolia a.k.a. ”Condis”, Rahareikä, Kankkulan kaivopiha, Kerttu, Universitas communister, Uusi ylioppilastalo (nykyinen uusi nimetään Keski-ikäiseksi ylioppilastaloksi), Rahareikä, Liisantalo, UusiVanha, Lepinkäinen, Tuulitunneli, Ylioppilastalo, Uusi uusi ylioppilastalo, Feistung Academicum, Satulinna, Hyylä, Alnica, Yliopiston stage, Maisterimonttu, Alnus, Ajattelun olotila, Suo, Lepänder, Kolmio, Insula congressus, Uudempi

4. Kommentoi

”Näitä nimenkeksimiskilpailuja pitäisi järjestää paljon aiemmin, koska sillä välin rakennuksille ehtii jo vakiintua jokin nimitys. Kuka esimerkiksi kutsuu eduskuntatalon lisärakennusta Pikkuparlamentiksi? Sekin ehti vakiintua Lisärakennukseksi.”

”En mielestäni elä pimennossa yliopiston asioista, mutta tästä uudesta hankkeesta en ole aiemmin kuullut. Yllättävää.”

”Ylioppilaskunta voisi investoida myös Viikkiin. Viikissä toimivat järjestöt tarvitsevat tiloja Viikistä. Nyt tilat joudutaan kinuamaan laitoksilta.”

”Talosta on jäänyt melko paha maku suuhun jo ennen sen valmistumista johtuen sen ylihehkutuksesta, vaikka mm. taloon tulevien kolmen osakunnan tilat tulevat olemaan pienemmät kuin nyt ja myös sijaitsemaan bunkkerissa maan alla. Lisäksi nykyisen työmaan vieressä asuvat dommalaiset ovat joutuneet kitumaan kohtuuttomassa melussa ja sotkussa, asia, jota on koko ajan HYY:n taholta vähätelty.”

”Bändikämppiä tarvitaan.”