Ylioppilaslehden toimitusta pyörittää elokuusta alkaen Veera Luoma-aho. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustajisto valitsi 29-vuotiaan valtio-opin opiskelijan uudeksi päätoimittajaksi kokouksessaan 22.4.
    Viimeisellä äänestyskierroksella Luomaaho voitti Ylioppilaslehden toimittajana työskentelevän Päivi Ala-Riskun äänin 32-23.
    YK:n HIV-politiikkaa käsittelevän gradunsa huhtikuussa palauttanut Luoma-aho on työskennellyt toimittajana STT:llä, Ylellä ja Ilta-Sanomissa. Hän on myös avustanut Ylioppilaslehteä vuosien ajan.
    Luoma-aho haluaa tuoda Ylioppilaslehteen lisää draivia ja ilkikurisuutta.
    “Minä-journalismilla saattaa olla huono kaiku, mutta kaipaan silti enemmän juttutyyppejä, joissa kirjoittajien persoonat näkyvät.” Aihevalinnoissa Luoma-aho ei usko jyrkkiin rajauksiin.
    “Opiskelijamaailmasta, yliopistosta ja korkeakoulupolitiikasta nousee luontevasti aiheita, mutta Ylkkäri tulee käsittelemään myös maailman ilmiöitä. Mikään aihe ei lähtökohtaisesti ole liian kaukainen, kunhan sitä katsotaan Helsingin yliopiston opiskelijalle sopivasta näkökulmasta.”
    Vuodet 2001-2007 HYY:n edustajistossa vihreiden riveissä istunut Luoma-aho haluaa päätoimittajana tehdä pesäeron poliittiseen taustaansa.
    “En hakenut tehtävään minkään ryhmän ehdokkaana. Edustajistotaustasta on se hyöty, että tunnen ylioppilaskunnan ihmiset ja keskustelut pitkältä ajalta.”
    Jos lehdenteolta riittää virtaa, Luoma-aho haluaisi tuoda Ylioppilaslehteä lähemmäksi lukijoitaan järjestämällä lehden klubeja.
    “Niitä voisi järjestää esimerkiksi Vanhalla kuukauden tai kahden välein. Klubeilla voisi musiikin lisäksi esimerkiksi järjestää keskusteluja lehden käsittelemistä teemoista.”