Maailman nuorin

Maailman nuorin bloggaaja – ainakin äitinsä mukaan – on 3-vuotias australialainen Jay , joka tykkää hämähäkkimiehestä.
    Jay itse vasta etsii nimikirjaimiaan näppäimistöltä, joten pojan äiti toimii kirjurina. Nettiin Jay osaa mennä jo omatoimisesti pelaamaan suosikkikeijupeliään, koska tuntee Firefoxin kettukuvakkeen.
    Koulunsa joulujuhlista Jay raportoi:
    ”Meidän piti laulaa You Are My Sunshine, mutta en halunnut laulaa. Muiden laulaessa pistin kädet korvilleni ja aloin itkeä.”

worldsyoungestblogger.com

Paras puolittaja

Half of me -blogin pitäjä yhdysvaltalainen PastaQueen on puolittanut painonsa 169 kilosta 84 kiloon. Blogissaan hän kertoo entisestä elämästään läskinä ja nykyisestä elämästään laihana.
    ”Painonpudotus ratkaisi parkkeerausongelmani,” pastakuningatar riemuitsee, kun hän nykyään voi jättää autonsa kahta korttelia kauemmaksi luentosalista ja silti kävellä sinne.
    Uuteen elämään kuuluu muun muassa sen raportoiminen, että juoksuhansikkaat kutistuivat pesukoneessa.
    Puoliintuvan naisen kehitystä voi seurata blogin 3D-kuvista. Ja totta kai häneltä on tulossa kirja toukokuussa.

pastaqueen.com

Kaikista vanhin

Vuonna 1899 syntynyt australialainen Olive Riley saattaa hyvinkin olla maailman vanhin bloggaaja. Riley bloggaa ystävänsä Miken avulla lähes päivittäin.
    Rileyn blogissa on myös monia pieniä videoklippejä ja valokuvia. Niissä hän muun muassa laulaa, käy sata vuotta sitten kuolleen sisarensa haudalla, kertoo kouluajoistaan ja naukkailee shandy-juomaa. Shandyssä on puolet olutta ja puolet sitruunalimua.
    ”Huomenta kaikille! Voin jo paljon paremmin verensiirron jälkeen. En ole kuitenkaan sataprosenttisesti terve, mutta ehdottomasti paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin”, kirjoittaa Riley tammikuisen blogipimennon jälkeen.

allaboutolive.com.au

Kauhein elämä

”Väkivalta on väkevää, pilaantunutta energiaa. Se on sitkeä voima, joka muuttaa loputtomasti muotoaan. Jos väkivallalla olisi eläinhahmo, se olisi torakka. Se kestää ydinsodankin”, kirjoittaa Perheeni on helvetistä -blogin pitäjä.
    Bloggaajan isä on juoppo, veli ammattirikollinen, äiti alati itsemurhalla uhkaileva mielisairas ja bloggaaja itse – terve kuin pukki! Hullupääksi itseään kutsuva mies toivottaa lukijansa tervetulleeksi seuraamaan väkivallan sukupolvenvaihdosta.
    Teksti on erinomaisesti kirjoitettu, mutta todella ahdistavaa. Tekstin kauheus pistää jo epäilemään, että onko kyseessä sittenkin fiktio.

perhehelvetista.blogspot.com

Oudoimmat asiakkaat

Nainen soitti laivayhtiöön ja valitti, ettei laivayhtiö pese kunnolla lakanoitaan: puoliso kun oli saanut kokousmatkallaan sukupuolitaudin laivan pesemättömistä lakanoista. Näin kertoo nimimerkki Laivakissa aasiakas.net -blogissa, jonka tunnuslause on, että asiakas on aina väärässä.
    Blogi on avoin kaikille, eli jokainen turhautunut asiakaspalvelija voi käydä kertomassa tapaamistaan aaseista.
    ”Siis mitä, tämä on sinistä!?! Mä olen allerginen siniselle”, valitti asiakas kasvovoiteesta.

aasiakas.net

Maria Ruuska
Kuvitus Emppu Laakso