Näppäile mua

T:Teksti:

Dildomarkkinoilla värisee – musiikin tahdissa. Yhdysvaltalainen yritys Suki on nimittäin tuonut markkinoille vibraattorin, jonka voi liittää iPodiin. Ja katso: tappavan tasainen tärinä vaihtuu rytmikkääseen ilotteluun.
    OhMiBod-vibraattori liitetään mp3-soittimen kuulokeliitäntään. Mutta ei hätää! Vibraattorin mukana tulevan välikappaleen avulla samaan liitäntään saa runtattua myös kuulokkeet. Musiikkia voi siis kuunnella samalla, kun tekee vibraattorilla sitä, mitä niillä nyt yleensä tehdään.
    Ja mikä parasta: vibraattorin saa liitettyä myös sähkökitaran vahvistimeen. Tuotteen valmistaja siis ihan oikeasti uskoo, että jostain löytyy ihminen, joka haluaa tyydyttää itseään vibraattorilla kumppanin näppäillessä sähkökitaraansa vieressä.
    Minkä kappaleiden tahdissa suomalaiset sitten voisivat työnnellä tuota vibraattoria ruumiinaukkoihinsa? Vaikkapa Timo Rautiaisen ja Trio Niskalaukauksen tuotannon käyttäminen seksileikeissä voisi tuottaa toisteista ja voimakasta värinää.
    Se on tietenkin toinen juttu, saisiko Rautiainen halut pintaan vai ei.

Tuomas Kokko