1. Oletko tyytyväinen yliopiston atk-palveluihin?
Kyllä 79,3 %
Ei 13,4 %
En osaa sanoa 7,4 %

2. Oletko tyytyväinen käytettävissä olevien koneiden määrään?
Kyllä 71,2 %
Ei 25,5 %
En osaa sanoa 3,3 %

3. Oletko tyytyväinen käytettävissä olevien ohjelmien määrään?
Kyllä 82,2 %
Ei 11,3 %
En osaa sanoa 6,5 %

4. Onko atk-tukea mielestäsi tarjolla riittävästi?
Kyllä 50,3 %
Ei 19,3 %
En osaa sanoa 30,4 %

”Koneita on ainakin Kumpulassa riittävästi, mutta ne toimivat suorastaan naurettavan hitaasti, eikä henkilökunta osaa tehdä tälle mitään.”

”Atk-opetusta on tarjolla huonoihin aikoihin (HumIT-kurssit). Kurssit kestävät 1-2 työpäivää ja silloin on oltava muilta luennoilta pois. Eikö kursseja voisi järjestää samoin kuin muitakin luentoja: viikoittain tiettyyn kellonaikaan pari tuntia? Näin lukujärjestykseen voisi varata tilan sille. Vaihtoehtoisesti kursseja voisi järjestää iltaisin, viikonloppuisin tai väliviikoilla.”

”Ei auta, kun koneet hankitaan, mutta ei huolleta. Huolto on oikein huonoa.”

”Kumpulassa on nykyään todella vaikea saada konetta käyttöön klo 10-15 välillä. Opetuskäyttöön tarkoitettuja atk-luokkia sai aikaisemmin käyttää vapaasti silloin kun luokissa ei ollut opetusta, mutta tänä syksynä se kiellettiin. Ongelmana on myös hidas kirjautuminen koneille, joka kestää minuutteja, pahimmillaan jopa vartin!”

”Läppäriklinikka tarjoaa aivan erinomaisia palveluita.”