Laulava malli!

T:Teksti:

Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn tuore rakkaus on kuin suoraan toimittajien haaveunista. Carla Brunista saa niin herkulliset otsikot: Laulava ex-malli! Seurustellut Mick Jaggerin ja Donald Trumpin kanssa!
    Mikä parasta, suhde etenee salamavauhtia: Parin kuukauden seurustelun jälkeen kihlat! Pian naimisiin – salahäät! Ja onko Carla raskaana?
    Lukemattomista palstametreistä ja kuvaspesiaaleista huolimatta täällä pohjolassa ei tiedetä kohu-Carlasta juuri noita otsikoita enempää. Hänellä on pieni poika, ja hän on sanonut, että yksiavioi suus ei sovi hänelle – voi mikä herkkulausunto sekin.
    Missään ei ole kerrottu, mitä ja miten Carla Bruni laulaa. Sana ex-malli riittää, ja jo näemme edessämme jatkumon Jasmin Mäntylästä Janina Frostellin kautta Ninja Sarasaloon.
    Joten nyt seuraa todellinen skuuppi: Carla Bruni osaa laulaa!
    Brunin äiti on konserttipianisti, isä säveltäjä. Hän julkaisi vuonna 2002 ensimmäisen levynsä Quelqu`un m`a dit, joka myi yli kaksi miljoonaa kappaletta. Vuonna 2004 Bruni valittiin Ranskan vuoden naisartistiksi.
    Lisää yllätyksiä: Bruni on itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleensa, yhdessä muusikkoexänsä Louis Bertignacin kanssa. Lisäksi hän säestää itse lauluaan akustisella kitaralla, jota on soittanut pienestä pitäen.
    Toisen levynsä No Promises Bruni julkaisi viime vuonna, mutta ranskalaiset eivät englanninkieliseen runouteen sovitetusta musiikista innostuneet, ja levy floppasi. Vaan eipä hätää – viime kuukausien markkinointikampanja varmistanee mukavan levymyynnin vuosiksi eteenpäin.

Joanna Palmén