Kyylä on aina ihaillut Uutislehti 100:n halukkuutta kuulla lukijaansa. Ensin lehti lanseerasi tekstiviestit -palstan (”Hei kertokaa te räkijäsakki, mix teette sitä? Räitkö kotonasikin lattialle?”)Sitten lanseerattiin lukijoiden kännykuva. Ja onhan tietysti myös päivän kysymys.
    Viimeinen kolmesta ilahdutti Kyylää syyskuun viimeisellä viikolla. ”Ansaitsevatko rokkarit liian paljon”, lukijoilta tivattiin.
    Niin. Ansaitsevatko? Kysymyksen taustafilosofia on mielenkiintoinen: Ministerit ja kansanedustajat vs. veronmaksajat, kyllä. Yritysjohto optioineen vs. matalapalkkainen henkilöstö, juu. Paperityöläiset vs. sairaanhoitajat, aivan. Mutta että rokkarit?
    Ehkei tupakkaa polttavien ja – herran jestas – viinaakin juovien muusikkojen työ ole Uutislehti 100:n mielestä täysin kunnioitettavaa. Leikkaisivat tukan ja menisivät oikeisiin töihin!
    Mene tiedä. Kansa on joka tapauksessa puhunut: 55 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että rokkarit tienaavat liikaa.

Lukijaystävällisyydellään Kyylää ilahduttaa myös nuoren naisen orgasmiopas Cosmopolitan. Lehden verkkosivuilla on tarjolla vaikka minkälaista kivaa puuhaa.
    Lukija voi selata ja imuroida itselleen kansikuvatyttöjen kuvia, äänestää seksikkäintä bokserimallia (trunks vai briefs) ja tietenkin nähdä tähdistä, minkälaiset menestymisen mahdollisuudet omalla parisuhteella on. Pojillekin on suunniteltu ihan oma puuhapalsta: kuvansa voi lisätä Sinustako miesmalli -kuvagalleriaan muiden kuolattavaksi.
    Tämä kaikki on tietenkin vasta peruskauraa. Sen sijaan Cosmopolitanin Kama Sutra -osuus tekee Kyylään suuren vaikutuksen.
    Palstan avulla lehden teini-ikäinen lukijakunta voi hakea muun muassa käärmeenlumooja- ja avoimuuden aika -nimisiä seksikikkoja sekä asennon vaikeusasteen että sen nimen perusteella. Ja tietenkin lähettää parhaaksi havaitun asennon kaverille.
    Se jos jokin on erinomaista lukijan palvelua.

Vielä parempaan pystyy kuitenkin Kotimaa. 27.9. ilmestyneessä numerossa lehti paljastaa lukijoilleen, miten erotetaan feikkienkeli oikeasta enkelistä. Oikeutta enkeleille -otsikoidun jutun innoittajana on tietenkin Norjan prinsessan Märtha Louisen viimeaikainen hupsuttelu.
    Kotimaa kertoo, ettei prinsessan enkelikoulupuuhissa oikeastaan ole mitään uutta. Ne ovat osa Suomessakin jo pitkään tunnettua new age -liikehdintää, jonka kautta enkeleistä – niistä feikkiversioista siis – tuli kaupallinen buumi Yhdysvalloissa jo 1990- luvulla.
    Oikeiden kristillisten enkelien tunnistamiseksi lehti antaa pari vinkkiä: ”nyrkkisääntö on, että kristillinen enkeli ei tee mitään omaan piikkiinsä. Se ei ole kutsuttavissa esiin, se ei ole manattavissa, sillä ei ole muita tehtäviä kuin Jumalan tahdosta kertominen.”
    Kyylä kiittää neuvosta ja jää tähyilemään taivaalle. Hallelujah. Aamen.