Huolto pelaamaan

T:Teksti:

Yliopiston hallintorakennuksen mainion kuntosalin aktiivisina käyttäjinä olemme viime aikoina panneet huolestuneina merkille, että yhä useampaa kuntoiluvälinettä koristaa lappu: “Epäkunnossa – Huolto tilattu”.
    Yksikään juoksumatto ei ole toiminnassa ja sauvakävelysimulaattoreistakin yli puolet odottaa “huoltoa”. Alkutalven kiihkeimpinä läskinjahtauskuukausina tämä tarkoittaa, että hien salilla saa otsalle lähinnä vain tuskaisesta jonottamisesta.
    Huoltoaikojen pituudesta päätellen huolto on tilattu Etelä-Amerikasta, ja se tulee sieltä rahtilaivalla. Kaksi viikkoa olisi ymmärrettävä aika odottaa, mutta useimmat laitteet ovat olleet rikki useampia kuukausia.
    Tekisi mieli tilata parin kuukauden huolto liikuntamaksuun, kun rahoille ei aina tunnu saavan vastinetta.

Riviopiskelijat
Esa Mäkinen
Perttu Iso-Markku