Liikemies Harry Harkimon niin sanottu urheilijatalli kasvaa jatkuvasti. Viimeksi hänen manageroitavakseen siirtyi tennistähti Jarkko Nieminen. Ja sehän on vain kiva, että urheilijat saavat pätevän ihmisen hoitamaan raha-asioitaan. Jokerien jääkiekkojoukkueen omistaja ja lukuisia halleja rakennuttanut Harkimo on nimittäin todistanut olevansa erittäin pätevä urheiluliikemies. Lisäksi hän pikkuhiljaa vallannut pelottavan merkittävän roolin urheilumediassa.
    Ensin Harkimo osti puheaikaa. Hän veti Hjallis Talk Show`ta nyt jo kuopatulla ja suureksi osaksi omistamallaan Sport FM -radiokanavalla. Ohjelmassa oli joitakin haastateltavia, mutta lähinnä se todella oli Hjallis talk show.
    Toki omassa ”henkilökohtaisessa radiossaan” kuten Harkimo Sport FM:ää kuvasi – saa tehdä mitä tahtoo, mutta nykyisin Harkimolla myös oma henkilökohtainen tv-ohjelma MTV3:lla ja oma henkilökohtainen kolumni Helsingin Sanomissa. Aivan kuin miehellä ei olisi vähän liikaa sidoksia analysoida suomalaista urheiluelämää ihan vain asiantuntijana.
    Ja sen asiantuntemuksenkin kanssa on vähän niin ja näin. Viime kolumnissaan Hesarissa Harkimo haukkui kulttuuri- ja urheiluministeri Tanja Saarelan lyttyyn. Yhtäkään faktaa pitkässä valituksessa ei ollut. Kirjoittaja lähinnä nälvi ministeriä sukunimen vaihdoksista ja missitaustasta. Harkimon avioelämälööpit muistaen luulisi, että ei ole pokkaa.
    Maikkarin Sorainen (Harkimo) -ohjelmassa oli kai ideana, että toinen juontaja Anna Sorainen suitsisi rääväsuu Harkimoa. Käytännössä asetelma aiheutti vain sen, että Harkimo sanoi mitä lystäsi ja Sorainen vähän paikkaili. Nyt Sorainen sitä paitsi jättää ohjelman, ja sen uudeksi nimeksi tulee – apua – Hjallis (Harkimo).
    Suomalaiset, herätkää. Harkimohan omistaa kohta koko Suomen urheilun ja vaikuttaa myös joka toisessa alan tiedotusvälineessä. Tulee Silvio Berlusconi mieleen.
    Ja hei, Berlusconista tuli pääministeri.

Joanna Palmén