Upeaa työtä, Susanna Sievinen

T:Teksti:

Susanna Sievinen on todella taitava. Viikko avioeronsa jälkeen hän antoi Iltalehdelle haastattelun, jossa kertoi, että olo on tyhjä, turta, loppu. Muu osa tekstistä käsitteli Sievisen markkinoimaa kynsienlakkauskonetta ja hänen perustamaansa mallikoulua. Lisäksi kehuttiin erästä miespopparia, jonka nimeä ei kylläkään vielä mainittu. Sieviselle oli meikattu kalpea iho ja mustat silmänaluset ja hän näytti kuvissa hyvin surulliselta. Kuvat oli otettu Kari Vepsän hevostilalla, ja muuten: Kari Vepsä on Suomen “kuningashevospsykiatri”.
    Anteeksi vain, mutta kuka tyhjä, turta ja loppu ihminen suostuu ihan vain huvikseen lähtemään iltapäivälehden kuvauksiin Karkkilaan ja suuntaa katseensa tulevaisuuteen ja erityisesti kynsienlakkauskoneeseen viikko avioeronsa jälkeen?
    Olen itsekin pyytänyt vuosia sitten Susanna Sieviseltä haastattelua. Hän kysyi, että “paljonko tästä maksetaan”. Sanoin, että ei mitään, ja neuvottelu oli päättynyt.
    Sievinen ei siis ainoastaan kerää ilmaista mainostilaa hankkeilleen, vaan hänelle luultavasti jopa maksetaan markkinoinnista.
    Miespopparin nimi on sittemmin paljastettu ja se on esiintynyt suunnilleen jokaisessa sen jälkeen painetussa iltapäivä- ja juorulehdessä. Kuka enää muistikaan Christian Forssia ennen tätä? Loistavaa peeärrää, personal trainer Susanna Sievinen!
    Eikä ex-mies Jani Sievinenkään aivan tyhmä ole. Muutama viikko sitten hän poseerasi Ilta-Sanomien kannessa otsikolla “Uusi haaste! Uusi rakkaus?”
    Mistä vetoa, että Jani Sievinen on ehdokkaana ensi kevään eduskuntavaaleissa?

Joanna Palmén