Kahvi- ja sämpylähammasta kolotti, päärakennuksen unikahvila odotti. Tiskillä mieltä jomotti, koska hinnoissa 100 prosentin korotus odotti!
    Näinkin asian voisi ilmaista runon sanoin. Lyhyitä ja yksinkertaisia kysymyksiä Unicafen kahviloiden hinnoista päättäville: Millä ihmeellä perustelette sadan prosentin hinnankorotukset? Kuinka paljon odotatte kysyntää viiden ja kuuden euron bageleille opiskelijoilta? Mihin perustuu tämä uusi “trendikahvila-strategia”, kuten myyjä asiaa kysyessäni sarkastisesti totesi?
    Kun haluan pullaa, kahvia ja sämpylää, suunnistan unikahvilaan. Kun haluan lattea ja latteuksia kavereiden kanssa, suunnistan Espalle. Uskoisin monen muunkin opiskelijan käyttäytyvän näin.
    En usko, että pitkälläkään tähtäimellä Unicafen tärkein kohderyhmä, opiskelijat sekä yliopiston henkilökunta, omaksuu uusia hintoja sekä uutta “trendikahvila-strategiaa”. Järki ja liiketaloudellinen taju päähän, kiitos. Ystävällisin terveisin,

Sakari Lauriala,
Valtiotiet.yo.