Helsinki on vaatinut, että osia Sipoosta ja Vantaasta liitettäisiin Helsinkiin. Valtioneuvosto päättää asiasta todennäköisesti talven aikana. Suurta osaa sipoolaisista suunnitelma ei miellytä lainkaan, ja se on saanut Sipoon kunnallishallinnon täysin sekaisin. Kunnanhallitus sai viime viikolla epäluottamuslauseen valtuuston asettamalta tilapäiseltä valiokunnalta.
    Sipoon puolesta ry:n puheenjohtaja Bambi Nyberg , mitä hyvää kuuluu Sipooseen?

“No, ei ole ainakaan levää meressä enää. Kuljen tässä uimaan helsinkiläisen rouvan kanssa, joka huomenna muuttaa takaisin Helsinkiin talveksi.
    Muuttolinnut ovat menneet, kurjet lensivät sunnuntai- iltana tontin yli. Mustikat ovat kasvaneet vähän ja omenasatokin on jonkinlainen. Odotellaan tässä vähän, että jos ennättäisi tulla sieniäkin.
    Iloista on myös, että työt ovat alkaneet hyvin. Olen opettajana Sipoon pienimmässä koulussa. Lapset ovat viihtyneet, on ollut urheilukisoja ja olemme voineet olla paljon ulkona, kun on ollut näin kauniit ilmat.
    Kun on koko ajan Sipoossa, ei edes huomaa, kuinka hyvä täällä on asua.

Ja näissä liitosasioissa : Meillä on 14 000 nimeä adressissa Sipoon puolesta, sehän on hieno asia. Ihmiset ovat aktivoituneet paljon. Menemme luovuttamaan adressin alue- ja kuntaministeri Hannes Manniselle muutaman viikon sisällä. Sipoo vastaa suunnitelmaan sillä, että meilläkin on oma suunnitelmamme.
    Fantastista on kaiken kaikkiaan, että ei tarvitse muuttaa vaan saa asua täällä, sipoolaisena.”

Joanna Palmén