Niinku Vittu. Uutispäivä Demari totanoin uutisoi 31.3.2005, että opetusministeri Ana Kalliomäki vittu ei tuo esitystä lukukausimaxuist EU- ja tiätsä ETA-alueen ulkopuolelta tuleville opiskelijoille tällä vaalikaudella. Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL iloizee, että lukukausimaxujen niinku suhteen ei lähdetty tekemään mitään vitun hätiköityi päätöksii.
    Ylioppilasliike on käynyt pitkään aktiivist keskusteluu koulutuxen maxuttomuudesta. Vittu SYL haluaakin totanoin kiittää vittu kaikkia tiätsä koulutuxen maxuttomuutta puolustaneita niinku kansanedustajia.
    “On sairaan mageeta, vittu, et näin kimuranttii juttuu totanoin ei tod. lähdetä esittään vittu ilman perusteellist valmisteluu. Me niinku kelataan, et lukukausimaxujen tuomat tiätsä mahdolliset bonarit on ihan snadeja niinku niistä aiheutuviin haittoihin vittu nähden. SYL totanoin on niinku ihan täysin meges opetusministerin kans täs hienos päätöxes”, SYL:n puheenjohtaja tiätsä Ilkka Wennberg niinku sanoo.

Esa Mäkinen
korsoraattori.evvk.com