Seksi myy

T:Teksti:

Aina valmiina -kalsarit “Partio iholla – Ilo ja ystävyys sydämessä” lupaa teksti sinisissä partiolaiskalsareissa. Virallisesti hätähousuiksi nimetyistä 13 ja 15 euron hintaisista kalsareista tilitetään kaksi euroa Punaisen ristin kautta katastrofialueille.
    Tuotetta voi suositella kaikille ristoreippaille. Ylioppilaslehden virallisen testiryhmän lausunnon mukaan partio iholla tuntuu ja näyttää hyvältä – löysien boksereiden ja jämäköiden kalsareiden parhaat puolet yhdistettynä.
*****
www.partio.fi, 13/15 euroa

Kurkku estää ilmaston lämpenemistä Kondomit ovat media: sen todistavat jo lastentekolakkojen yhteydessä jaettavat kondomit. Nyt Euroopan vihreät pyrkivät apajille ilmaston lämpenemisen vastaisella kampanjallaan. “Don`t fuck the climate. Play with the greens”, julistaa paketin kylki. Tekijät taitavat tosin haluta, että verbit vaihtaisivat paikkaa.
    Valitettavasti kampanjan ideointi on mennyt vähän liian pitkälle. Myös itse kondomi on vihreä. Oikeasti, kuka haluaa rakastella kurkun kanssa?
***
www.stopclimatechange.net, ilmainen

Katu-uskottava pilluvyö “Let`s defeat trashy talk by wearing it out”, julistaa Marianne Valolan suunnittelema vyö, jossa on .. kröhöm .. kirkkoveneitä. Naisasialiitto Unionin myymien vöiden ideana on ottaa haltuun vittu- ja pilluvoittoista kielenkäyttöä.
    Ensi näkemältä vaikuttaa, että vyö sopisi korkeintaan runsaasti silmämeikkiä käyttävälle, 16-vuotiaalle Terveet kädet -punkyhtyeen basistille. Päinvastoin: katu-uskottavuuden lisääntyminen vyön myötä on silmin havaittavissa. Miesten kannattaa tosin olla vähän varuillaan. Pilluvyö ei ole ehkä paras tunnelmankeventäjä ekoilla treffeillä.
****
www.naisunioni.fi
, 25 euroa

Esa Mäkinen