Lyhyet

T:Teksti:

Opintotukea voi säätää netissä

Kela on avannut opiskelijoille suunnatun palvelun, jonka avulla opiskelijat voivat hoitaa opintotukiasioitaan netissä. Palvelussa pystyy esimerkiksi tarkistamaan, kuinka monta tukikuukautta on jäljellä tai miltä kuukausilta tukea on maksettu. Lisäksi palvelussa voi peruuttaa tukikuukausia etukäteen tai keskeyttää opintotuen kokonaan. Palvelu toimii yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla. www.kela.fi

Kolmannesta ei arkkitehtuurikilpailua

Ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt äänin 5-7, että Kolmannesta ylioppilastalosta ei järjestetä arkkitehtuurikilpailua. Asiaa ovat esittäneet muutamat vihreän edustajistoryhmän jäsenet. Hallituksen äänestyksessä vihreät, Sitoutumaton vasemmisto ja demarit äänestivät kilpailun puolesta. Lopulliset päätökset Kolmannen ylioppilastalon tilajaosta tekee maaliskuun puolivälissä kokoontuva ylioppilaskunnan edustajisto.