Ylioppilaslehden (2/2006) Toisaalla-palstalla pidettiin erikoisena sitä, että City-lehti julkaisi juuri ensimmäisen kierroksen alla henkilökuvan Sauli Niinistöstä. Jutussa oli kuulemma haastateltu Niinistön asemasta tämän ahteria, että niin myötäsukainen juttu siis.
    Saanen vastata tähän nimettömänä esitettyynYlioppilaslehden kritiikkiin. Citylehti julkaisi peräkkäisissä numeroissaan ennen ensimmäistä kierrosta laajat henkilökuvat kaikista neljästä pääehdokkaasta siis myös Tarja Halosesta, Matti Vanhasesta sekä Heidi Hautalasta.
    Lisäksi Ylioppilaslehden Toisaalla-palstalla ihmeteltiin sitä, että allekirjoittanut otti tammikuussa kantaa Yleisradion toimintaan vaalin ensimmäisen kierroksen tulosillassa. Mielestämme edelleen on erikoista, että istuvan presidentin vaalikirjan kirjoittanut toimittaja voi yhteiskunnan varoin kustannetussa mediassa vetää tulosiltaa, jolla vaikutetaan vaalin toisen kierroksen tulokseen. Jääväämisellä siitä olisi selvitty.
    Edelleen on erikoista, että istuvasta presidentistä kertova Yleisradion tv-ohjelma ennakkotarkistettiin, muiden ehdokkaiden ei.
    Yleisradio on koko kansan media, sen on toimittava tämän tehtävän mukaisesti, pikkutarkan puolueettomasti siis, kun politiikasta on kyse. Toivottavasti Ylioppilaslehdessä ajatellaan samoin.

Pete Suhonen
päätoimittaja, City-lehti