Jake Styles: Kielletty hedelmä

T:Teksti:

Homoseksuaalien hedelmöityshoidot ovat nousseet syksyn kuumimmaksi puheenaiheeksi eduskunnassa. Lehtitietojen mukaan vastahakoisimmin asiaan suhtautuvat Keskustan miehet. Mutta mitä sanoo kansa? Asianosaiset valottavat tuntojaan.

Petri, 30, kansanedustaja. Kieltää jyrkästi antaneensa lausuntoa, jonka mukaan perinteinen ydinperhe on ainoa hyväksyttävä perhemuoto! Korostaa lakivaliokunnan jäsenenä tarkoittaneensa, että muutkin perhemuodot käyvät, kunhan niissä lapsilla on äiti ja isä.

Jeesus, 30, keinohedelmöitetty. Kahden isän lapsi kertoo kiittävänsä Luojaa, että hänet annettiin kasvatiksi heteroseksuaaliseen ydinperheeseen. Edustaja Neittaanmäen ajatus ”jos joku yksilö haluaa isättömän lapsen, niin se ei mahdu minun ajatusmaailmaan” saa Jeesukselta täyden tuen. Ei isätön lapsi niin ahtaaseen paikkaan voikaan mahtua. Jeesus muistuttaa, ettei ole häpeä käyttää kantamaansa ristiä esimerkiksi kainalosauvana ja tarvittaessa lyömäaseena pervertikkoja vastaan.

Naisihminen, 32, homoseksuaali. Ymmärtää edustaja Pekka Vilkunan huolen miehen heikosta asemasta yhteiskunnassa. Vilkunan lausuntoa ”kun sota tulee niin kyllä sovinistin selän taakse on taas tulijoita” naisihminen ei asiaa harkittuaan lähde kiistämään, vaan lupaa ensimmäisen konekiväärisarjan iskeytyessä lisätä huulikiiltoa ja käyttää Vilkunaa ihmiskilpenä.

Herra, , isä. Paljastaa kasvonsa tajuttuaan, että parlamentaarikko Hannu Takkulan uskomus ”ei voi olla niin, että ihmisten erilaiset halut ohjaavat lainsäädäntöjä” ei koskekaan Häntä. Huomauttaa myös, että ilman Isäähän äiti olisi pelkkä kylkiluu! Miten kahden kylkiluun lapsi voisi kasvaa kansakunnan selkärangaksi! Kertoo aina kiihtyneensä seksuaalisista luonnottomuuksista. Kannustaa silti muita eheyteen.

Karhu, 15, pakanaeläin. On silminnähden järkyttynyt pastori Lauri Oinosen väitteestä: ”vain eläinkunnassa on niin, että karhu siittää lapset ja lähtee menemään”. Kieltää paenneensa paikalta siittämisen jälkeen. Vakuuttaa jääneensä juttelemaan ja halailemaan. Aikoo tehdä asiasta kantelun Julkisen sanan neuvostolle. Vieroksuu itseensä kohdistunutta ajojahtia. Suuntaa Venäjälle odottamaan sivistyneempiä aikoja.