Soluun sopivat mööpelit

T:Teksti:

Einespitsan kokoinen ruokapöytä
    Ei vie senttiäkään liikaa arvokasta solutilaa! De luxe -mallissa myös lisätaso juomalasille.

Tulitikkuaskin kokoinen näyttöpääte-televisio
    Pienen pieni näyttölaite ei vie tilaa pöydältä. Antiikkisimmissa malleissa mukana myös puhelin. Saatavilla hyvin varustetuista kännykkäpuodeista. Ainoana haittana hinta, jolla vuokraisi helposti toisenkin soluhuoneen.Kapeiden tilojen matto

    Pitkulaiseen tilaan suunniteltu matto on jo Pahkasian aikoinaan esittelemä klassikko. Maton nerokkuus piilee sen kakkoskäytössä kaulahuivina kylmän sään yllättäessä.

Jääkaappi henkaritasolla
    Koska opiskelijan jääkaappi ammottaa yleensä tyhjyyttään, voi tilan ottaa hyötykäyttöön ripustamalla sinne vaikka haalarit. Ja koska pöpöt eivät tunnetusti viihdy kylmässä, vähenee myös pesujen tarve.

Herätyskello-alkometri
    Krapula-aamuihin tuo helpotusta vekkari, jonka torkkunappi on korvattu alkometrillä. Vain yksi puhallus, ja kello antaa koisia, kunnes promillet ovat laskeneet sietokyvyn tasolle.Pulpetti-sänky-yhdistelmä

    Myöhäisyön pänttääjien unelma! Kun uuvut, taittuu ekonomisen, vain 50 cm leveä pulpettituoli todelliseksi tilaihmevuoteeksi! Ja herätessäsi vain nostat nojan taas pystyyn, ja olet hetimiten lukujen ääressä.

Einespitsan kokoinen mikroaaltouuni
    Tätä tehokkaammaksi ei kotikeittiö tule. Ja mikä parasta, roiskeläpän mittojen mukaan tehty uuni säästää myös kookkaampien einesten kalliilta houkutuksilta!

Elastinen kirjahylly
    Unohda pölyyntyvät hyllypinnat. Elastisen kirjahyllyn kumimassasta valmistettu taso joustaa sen mukaan, kuinka monta tenttikirjaa kirjastosta sattuu saamaan. Koska kirjat ovat tunnetusti kortilla, säästää järjestely myös tilaa.

Juha Merimaa
kuvat Heikki Rönkkö