Näin kysely tehtiin

T:Teksti:

Vastaajia pyydettiin nimeämään korkeintaan viisi merkittävää, alle 35-vuotiasta naista. “Merkittävällä tarkoitamme sitä, että hänen ajatuksensa ovat merkittäviä, hänessä on merkittävää potentiaalia tai että hänellä on merkittävää vaikutusvaltaa johonkin asiaan”, viestissä tarkennettiin.
    Vastaukset käsiteltiinnimettöminä, ja ehdotuksia pyydettiin perustelemaan. Jokainen ehdotettu nimi laskettiin yhdeksi ääneksi.

Sähköpostia lähetettiin seuraaville ryhmille: ylioppilaskuntien hallitusten ja edustajistojen puheenjohtajat, poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajat, ylioppilaslehtien päätoimittajat, yliopistojen rehtorit, Helsingin yliopiston dekaanit, alueellisten taidetoimikuntien jäsenet, läänintaiteilijat, eduskuntaryhmien puheenjohtajat, puoluesihteerit, ministeriöiden kanslia- ja tiedotuspäälliköt, merkittävimpien tiedotusvälineiden päätoimittajat, Ylioppilaslehden viime vuosien päätoimittajat, Suomen europarlamentaarikot, kauppakamarien toimitusjohtajat, 10 suurimman suomalaisyrityksen toimitusjohtajat, työmarkkinajärjestöjen ja talouspoliittisten etujärjestöjen johtajat, kansalaisyhteiskunnan eri toimijat ja järjestöt ja Ylioppilaslehden Bileet Tornissa -kirjan osallistujat.