Ylioppilas H. Arppu

T:Teksti:

Minkä tiedekunnan opiskelijoilla on parhaat sänkykamaritaidot?

    Monineuvoton

Rakas monineuvoton. Kesän jälkeen oudon lempeämielinen H. Arppu paljastaa tarkoin varjellun salaisuuden, joka takaa sinulle parhaassa tapauksessa unohtumattomia sänkykamarihetkiä koko ylipitkän opintoputkesi ajaksi. Mutta vain nopeat elävät. Joten: kampaa tukkasi, pukeudu rennon seksikkäästi ja juokse.

Suuntaa naistutkimuksen luennolle ja parkkeeraa takarivissä istuvan ainokaisen miehen viereen. Jos heitä on useampia, valitse viehättävin itsellesi ja tilaa kaverit paikalle.

Älä anna ulkonäön hämätä. Mies saattaa hyvin näyttää hintelältä nörtiltä, mutta vaarattoman katseen taakse kätkeytyy salaisuus: tämä mies tietää kaiken naisen orgasmista. Hän osaa ulkoa Shere Hiten raportin naisen seksuaalisuudesta ja pystyy pitämään unissaan luennon klitoriksen näkymättömistä osista. Sinun nautintosi on hänelle poliittinen projekti. Hän ei säästä keinoja eikä vaivaa hurmatakseen sinut uudelleen ja uudelleen sänkykamarin hämärässä (ja aika monessa muussakin paikassa, jos tahdot) karistaakseen näin harteiltaan miehenä olemisen historiallisen taakan.

H.Arpun vanha ystävä on lisäksi kertonut, että teologisessa tiedekunnassa donkataaan tykimmin. Tulevat papit ottavat ilon irti elämästä ennen asettumista aloilleen.

Onko isoissa bileissä pakko hillua haalareissa? Tykkään kyllä remuta, mutta en haluaisi hylätä tyyliäni.

    Burberrymies

Arvoisa Burberrymies. Muotitietoisena H. Arppu ymmärtää hyvin ahdistuksesi, joka onneksi on tällä kertaa turhaa. Vaikka bileiden nimessä olisi minkälaisia uhkauksia haalaripakosta, sisään pääsee aina siististikin pukeutuneena, kunhan opiskelijakortti on povitaskussa ja käytös kohdallaan.

Eikä ylipukeutuneita katsota kemuissa alta kulmain, päinvastoin! Eri tavalla pukeutuva erottuu aina, ja erottautuminen edukseen on aina hyödyksi jos seura kiinnostaa. Ainakin H. Arpun katse kirkastuu, jos haalarimerestä pilkistää tweed-pukuinen herrasmies.

Ainoastaan yksi asia puolustaa tuota kummallista univormua. Ilman haalaria jää paitsi lahkeiden vaihtamisen mainiosta perinteestä. Lapsekkaalta kuulostava vaihtaminen näet edellyttää tapakoodin mukaan sukupuoliyhteyttä. Tämä tekee viattomasta vaihtopyynnöstä mitä parhaan tavan lähestyä sitä kiinnostavampaa sukupuolta. Vaihtoriitti toimii myös erinomaisena opetuksena perinteiden tuntemisen tärkeydestä. H. Arppu muistelee säälin sekaisin tuntein erästä teekkaripojua, joka kieltäytyi viehkeän lääkistytön lahkeenvaihtotarjouksesta. Teekkari ei halunnut turmella haalariaan.