Lääkisläisille uusi kerhotila

T:Teksti:

Lääketieteen kandidaattiseura pääsee juhlimaan omaan kerhohuoneistoon kuukausien evakon jälkeen. Lääkisläiset myivät Tehtaankadulla sijainneen kerhohuoneensa Coman viime keväänä, koska kiinteistö häiritsi talon omistajan mielestä rakennuksen muita yrityksiä. Lääkisläiset maksoivat tuhansia euroja hissisotkuista, vaikka kiistivät olevansa niihin syypäitä. Coman myynti vaikutti myös muihin kuin lääkisläisiin, sillä tilaa oli vuokrattu eteenpäin muille juhlijoille.

Kesällä lääketieteen opiskelijat ostivat kattohuoneiston Sörnäisten rantatieltä. Talossa ei ole asuntoja, ja Lääketieteen kandidaattiseuran nettisivuilla sitä kuvataan ympäristönä hyvin “kandiystävälliseksi.” Järjestön tavoitteena on saada tila avajaiskuntoon ensi vuoden alkuun mennessä. Remontin suunnittelee sisustusarkkitehti Päivi Bergroth, joka on suunnitellut sisustuksen myös mm. Berliinin suurlähetystön residenssiin ja Chez Dominique -ravintolaan.