Domman juhlat nousevat kerroksen

T:Teksti:

Yhden opiskelijasukupolven bilepaikka jää historiaan, kun Domus academican eli Domman juhlatila nousee kerrosta ylemmäs. Leppäsuontiellä Kampissa sijaitsevan talon -2 -kerroksen tilat suljetaan juhlilta syyskuun puolivälissä, koska isolle kellarille ei ole löytynyt riittävästi käyttöä. Lokakuun alusta Domman juhlat järjestetään -1 kerroksessa. Uuteen tilaan mahtuu 300 ihmistä, mikä on puolet aiemmasta tilasta. HYY:n kiinteistövaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Pölönen kehuu uutta tilaa edellistä viihtyisämmäksi.

“Siinä on kunnon sisäänkäynti ja se on turvallisempi kuin vanha. Koko tilan näkee kerralla, eikä ole pelkoa kuokkijoista.” Viimeisen kerran todellisissa underground-hipoissa voi juhlia lauantaina 11. syyskuuta Erasmus Network -valiokunnan järjestämissä tervetuliaisjuhlissa ulkomaalaisille opiskelijoille.