Romanssireiskat: Täydellinen parisuhde

T:Teksti:

Rakkaat lukijat! Takana on nyt puolitoista vuotta. Romanssireiskat ovat pyrkineet ihmissuhteiden ammattilaisina tuomaan esiin arjen ongelmien takana olevia laajempia selityksiä, kulttuuriin sidottuja yleisiä teorioita, joita on kriisitilanteissa usein vaikea nähdä. Vaikka yhteinen taipaleemme nyt loppuu, ei hätää. Reiskojen prinsiippien retrospektiivi auttaa, kun parisuhdehätä yllättää.

1. Ole suhteessa

    Kun mahdollisen suhteen alkuvaiheen treffien aikana tapaat tuttuja, myönnä avoimesti, että olet treffeillä. Kiistävä suhteenmäärittely on hankalaa, loogisesti sumeaa ja ennen kaikkea se haittaa vapaa-ajan suhdetoimintaa. “Ei meil oo mitään me vaan” -määritelmä on contradiction in terms. Kolmannen poissulkevan lain mukaan jokin ei voi olla sekä A että ei-A. Suhde on aina olemassa, vaikka sitä ei olisikaan.

2. Heittäydy tunteisiin

    Romanttisten lirkuttelutreffien jälkeenkin potentiaalinen kumppani voi lopettaa tapailun. Näin siksi, että romantiikka on ainut tapa, jolla treffeillä voi käyttäytyä, jotta ne olisivat treffit. Ei romantiikka tarkoita odotusta suhteesta tai rakastumista, vaan sille välttämätöntä esivaihetta. Voisiko tässä rakastua?

3. Naurata harkiten

    Miehen velvollisuus ensipenetraatiosta lähtien on vapauttaa naisen seksuaalinen jännitystila orgasmien putkella. Jo ensi-treffeillä nainen tulee keinuttaa hymyn ja naurun avulla läpi illan. Tätä taustaa vasten on selviö, ettei poikaystävän ryyppyremmi naura, vaikka tyttöystävä laukoisi kuinka kenttätestattua tarinaa tiskiin: nauru on liian seksuaalista, koska kaverin naiseen ei kosketa.

4. Muista Hobbes

    Parisuhteen vallanjako on luonteeltaan kuin Hobbesin yhteiskuntasopimus: taho A luovuttaa vapaaehtoisesti määräysvaltaa taholle B. Ilman kumppania baari-iltaa viettävän tiedotusvelvollisuuden minimifrekvenssi – ns. kotisoittojen määrä – määritellään kolmen ensimmäisen erossa vietetyn illan pohjalta. Samalla määritellään parisuhteen vallansiirron prinsiipit. Ei kannata rakastuneenakaan lirkutella turhan tiuhaan. Myöhemmin minimifrekvenssin alittaminen koetaan sopimuksen rikkomiseksi.

5. Seksualisoi ruoka

    Älykäs nainen ei laita ruokaa. Älykäs nainen sanoo diggaavansa ruokaa. Älykäs nainen haluaa, että otat hänen makuaistinsa aina uudella tavalla: kovaa, hellästi, eksoottisesti ja ennen kaikkea kevyesti. Ruoka on uusi seksi ja sinä se aktiivinen osapuoli.

6. Hävitä historiasi

    Miehen oikeus historiaansa katoaa viimeistään uuden suhteen yhteenmuuttovaiheessa. Siitä eteenpäin kaikki asiat, joihin vanha heila on edes katsonut, ovat uuden naisen mielestä merkki siitä, että olet yhä rakastunut edelliseen naiseesi.

7. Tähtää normaaliin

    Normaali parisuhde on naisten rakentama funktionaalinen, joskin abstrakti käsite. Se on ikään kuin naisen käyttöohje, jota kannattaa seurata kohtuullisen tarkkaan. Normaali parisuhde on sellainen, että nainen voittaa aina.

8. Nalkuta

    Mitä tahansa toimintaa saa arvioida ainoastaan sen kannalta, miten se vaikuttaa parisuhteeseen. Nalkutus on enemmän kommunikaatiota kuin kontroverssiä. Näin nainen kertoo tunteensa suhteen epäkohdista. Nalkutus on rakkauden apostoli.

9. Älä pety

    Rakastaan ei voi liikoja muuttaa. Jos olet ostanut rakkauden tarjoushuumassa höyläämätöntä lautaa (samasta aineestahan se parkettikin tehdään), huomaat kyllä ennen pitkää tikut jalkapohjissa. Ja sitten sitä on vain mietittävä, miten tällaisella lattialla kävellään niin, että molempia sattuisi mahdollisimman vähän.

10. Ejakuloi rinnoille

    Yhdyntä tulee aina lopettaa ejakulaatioon naisen rinnoille. Joskin mies-mies-yhdynnässä se on usein kohtuuttoman epäkäytännöllistä.

11. Eroa anteliaasti

    Täydellistä suhdetta ei ole. Myös rakastuneen kengät voivat kastua. Mutta ero ei ole pahasta. Jätetty kumppani on ihmissuhteiden hyväntekeväisyyttä. Niillä kaikilla kavereillasi, jotka valittavat rakkaudetonta elämäänsä, on nyt hieman suurempi valintapooli.

ROMANSSIREISKAT@YAHOO. CO. UK

Roopella ja Rikulla on takanaan yhteensä yhdeksän eroa ja yksi avioero. Kysy mitä vain rakkaudesta, seksistä ja ihmissuhteista – he ovat jo tehneet virheet puolestasi.