Häjyt pilut: Nainen! Muista perusasiat!

T:Teksti:

Anna miehen tarjota. Hän tienaa kuitenkin enemmän.

Nussi aina kun voit. Siinä ei mene aika hukkaan, eikä sitä koskaan tiedä, mikä kerta on viimeinen. Nussi myös kuukautisten aikana. Se auttaa.

Jos mies ei suostu antamaan suuseksiä, juokse. Juokse niin lujaa kun voit.

Älä pihtaa. Toisen pitäminen puutteessa on liian julma rangaistus, olipa rikos mikä tahansa.

Itsevarma nainen on viehättävä. Älä puhu ulkonäöstäsi kielteiseen sävyyn miehesi kuullen, vaan päinvastoin kehu itseäsi. Sillä on alitajuinen vaikutus.

Kehu myös miestäsi aina kun voit ja silloinkin kun et voi. Hän tarvitsee sitä.

Pidä valot päällä.

Jos petät, älä jää kiinni. Älä ikinä, ikinä, tunnusta pettämistä vapaaehtoisesti.

On miehen tehtävä kosia.

Runkkaaminen kannattaa suhteessakin, etenkin, jos kärsit unettomuudesta. Orgasmi on hyvä unilääke.

Miehet kiinnostuvat
aina jostain vitun vammaisesta, kuten urheilusta, pienoismalleista tai sotahistoriasta. Hyväksy se. Sinulla voi olla omia kiinnostuksen kohteita.

Älä kysele entisistä tyttöystävistä. Tulee vain paha mieli. Jos sinulta kysellään vanhoista poikaystävistä, vastaa järjestelmällisesti, että ne olivat surkeita rakastajia, joilla oli pieni muna.

Jos joku yrittää – ja aina joku yrittää – viedä miehesi, älä luovuta hevillä vaan tappele. Se kannattaa. Jos mies yrittää jättää sinut, älä silloinkaan noin vain luovuta. Eivät ne aina ymmärrä hyvän päälle.

Pidä oma huumorisi, eli naura miehen vitseille vain, jos ne ovat hauskoja. Toimi näin alusta asti. Huvittumisen politiikka on kiveen hakattua, ja sitä on vaikea myöhemmin muuttaa. Muista, että suhteessa on vain kaksi todella tärkeää asiaa: seksi ja huumori.

Vaikka se onkin vaikeaa, koeta pitää joitain salaisuuksia. Älä kerro satunnaisille kamuillesi esimerkiksi miehesi sperman omituisesta koostumuksesta.

Anoppi on mahtava. Anoppi on mahtava. Anoppi on mahtava.

Jos miehellä ei seiso, ota iisisti. Mikäli potenssiongelmat jatkuvat, juokse. Juokse niin lujaa kuin voit.

Kiitä kukista. Loukkaannu, jos merkkipäiviäsi ei muisteta, äläkä ikinä teeskentele, ettet muka välittäisi lahjoista. Myös lahjapolitiikka on kiveen hakattua.

Pidä omat rahasi. Ne ovat sinun!

Ole ylpeästi feministi. Jos mies ei sitä kestä, juokse. Juokse niin lujaa kuin voit.

Älä herran jumala leikkele kroppaasi tai työnnä siihen muovia. Se on yksinkertaisesti vitun tyhmää. Sitä paitsi jo korkokengät todistavat, että jumala on nero.

Äly on seksikästä. Samoin asenne. Huolla ja terästä niitä.

Jos mies lyö, face the facts. Älä usko anteeksipyyntöihin tai lakaise asiaa maton alle. Se tapahtui, se on totta. Toimi.

Alkkikset ja narkit ovat aina vaikeita tapauksia. Varo.

Eroaminen on perseestä. Joskus niin kannattaa kuitenkin tehdä. Kun päätät erota, eroa, äläkä jahkaa.

Muista, että miehet ovat yksinkertaisia otuksia. Sano aina mahdollisimman suoraan mitä haluat. Kolmen sanan päälause on hyvä. Älä oleta, että mies ymmärtäisi vihjeitä tai sävyjä. Älä oleta mitään.

Miehet ovat ihania, ja on ihanaa olla nainen. Koska jos et olisi nainen, sinun pitäisi olla homo, että voisit mennä miesten kanssa sänkyyn. Kiitä tästä.

hajytpilut@yahoo.no