Häjyt pilut: Valtakunta vauvasta!

T:Teksti:

Arvoitus: Maailman pahin vitsaus, sitkeä ja pirullinen. Menee välillä pois, mutta iskee takaisin kahta kauheampana. Kaataa vahvimmankin naisen eikä tunne armoa. Mikä se on?
    Vauvakuume.
    Häjyjen pilujenkin on se tunnustettava: vauvattaa niin perkeleesti. Ei siihen auta rohto, ei siedätyskuuri. Silmät kiinnittyvät kaupungilla jokaiseen metriä lyhyempään ihmiseen, raskaana olevien naisten somat masukummut saavat huokausten kuoron purkautumaan kurkusta ja Vauva-lehden katumainoksista meinaa lähteä taju.
    Joka kuukausi pikkupöksyihin ilmestyvä veritahra on valtava pettymys. Niin jopa silloin, kun pilu ei minkään fysiikan lain mukaan voi olla raskaana. Pilut eivät toki kuvittele olevansa Neitsyt Marioita, mutta silti vauvakuumeiseen päähän saattaa luikerrella pieni toivo siitä, että yläkerran heppu voisi joskus jelppiä meitäkin kun kerran osaa.     Eihän sen lapsen tarvitsisi olla uusi Jeesus, ihan tavallinen lapsi riittäisi! Pliis!
    Joka tapauksessa, kuten moni nainen tietää: tilanne on vakava.

Pilut uskovat, että mies voi potea henkistä vauvakuumetta siinä missä nainenkin, mutta ei koskaan fyysistä.
    Tiedättekö sen sydäntä pakahduttavan puristuksen, munasarjoissa ja kohdun perukoilla saakka tuntuvan kaipuun, sormenpäitä kihelmöivän tarpeen, jonka vain pieni ihmislapsi saa aikaan?
    Vauvakuume on osuva sana. Kysymys on nimenomaan kuumeesta. Tosin lisämausteena on epämääräistä pakotusta, kolotusta ja mielenterveyden epävakautta.
    Tilannetta eivät auta gynekologit, jotka vastaanotolla tivaavat, miksi pilu ei ole vieläkään synnyttänyt.
    Siihen pilu ei voi kuin nokutella ja mutkutella. Mikä ei taas vanhoja ja viisaita naistentautien erikoislääkäreitä tyydytä. Siitä vain lasta tekemään! Kun se syntyy, niin kyllä se mieskin siihen leimautuu, kannusti eräskin gyne.
    Pilu ei ole uskaltautunut testaamaan, onko lääkäri oikeassa. Vielä.

Piluista jokainen olisi pyöräyttänyt jo useammankin mukulan, jos se olisi vain itsestä kiinni. Hommaan tarvitaan kuitenkin kaksi, ja vaikka yleensä miehet ovat kovin innokkaita harjoittelemaan lapsentekoa, tosi paikan tullen he liukenevat kuin ilmavaiva aavikolle.
    Siksi pilut eivät suostu syyllistymään siitä, etteivät suomalaiset naiset muka synnytä tarpeeksi lapsia. Armas pääministerimmekin voi milloin tahansa tulla panemaan kortensa kekoon – jos herra siis todella tahtoo tehdä aktiivista vauvapolitiikkaa.
    Niille piluille, joita vauvakuume on häiriköinyt jo lukemattomia kertoja, on kehittynyt kyky taistella riivaajaa vastaan. Etsitään vain tarpeeksi ruma ja ärsyttävä pentu, vietetään sen kanssa hetki laatuaikaa ja kas, kuume on poissa. Viidenkin minuutin tehohoito riittää, jos vauva näyttää pahasti turvonneelta, laaja-alaisen ihottuman riivaamalta Mattiesko Hytöseltä, joka pursuaa sitkeää kuolaa, ripuloi kilokaupalla paskaa ohi vaippansa ja huutaa kuin eläin.
    Valitettavasti kuitenkin on niin, että mitä korkeammalle vauvakuume kohoaa ja mitä vanhemmaksi pilu tulee, sitä useampi lapsi vaikuttaa suloiselta mussukalta. Vastenmielisiä vauvoja alkaa olla vaikea löytää. Ilmoituksia otetaan vastaan.

hajytpilut@yahoo.no