Häjyt pilut: Arka eläin

T:Teksti:

On järkyttävää, että monet naiset eivät ole koskaan saaneet orgasmia. Häjyt pilut tarkoittavat nyt sitä sähköiskun lailla iskevää, klitoriksesta lähtevää, koko vartalon läpi kulkevaa valtaisaa täristystä, jonka jälkeen ei uskalla katsoa taakseen, koska pelkää takaraivonsa levinneen pitkin seiniä.
    Sen, etteivät monet naiset ole tätä kokeneet, tietää siitä, miten he orgasmista puhuvat. Toisenlaisia hyvänolon tunteita, kutsuttakoon niitä nyt sitten vaikka vaginaalisiksi orgasmeiksi, voi toki saada ihan perusmallin penetraatiossakin – mutta Sitä Oikeaa Orgasmia ei.

Naisen orgasmin kannalta on ongelmallista, että sitä ei oikein näe missään, eikä sitä opeteta missään. Pornoleffoissa esimerkiksi nuollaan väärin, koiratyylillä. Jos nuoltaisiin oikein, klitoris olisi kokonaan suussa, eikä mitään näkyisi kameraan.
    Nuorten tyttöjen valistuksen kannalta ihan yhtä onnetonta on biologian opetus kouluissa: “Miehen penis jäykistyy ja seuraa siemensyöksy.” Mitä nainen tekee? Nainen on.
    Totuus on se, että naisen orgasmia varten naiseen ei tarvitse työntää mitään. Sitä varten pitää hyväillä klitorista. Ja rintoja. Ja huulia. Ja vaikka mitä. Ja todella piiiitkääään. Miesten, joiden kiihottumiseen menee keskimäärin kaksi sekuntia, on toisinaan tätä vaikea ymmärtää.

Laadukas seksi edellyttää jonkin verran myös teknisiä taitoja. Tässä mielessä mies paranee vanhetessaan, jolloin hän saattaa vieläpä tarjota yhteiseen petiin jotain ekstraa, kuten s/m-henkistä kuritusta, pervoja roolileikkejä tai muuta härskiä. Salaisuus piilee itsevarmassa asenteessa – että on pokkaa.
    Selvää on, että kiire ja muut ärsytykset pilaavat tehokkaasti oikean fiiliksen. Pilut eivät nyt ehdota pikaseksin totaalikieltoa – maistuuhan se välipalana silloin tällöin – mutta haluavat korostaa, että pääasiassa laadukkaan seksin tulisi olla kiireetöntä, perinpohjaista, keskittynyttä syväluotausta toisen tyypin koko olemassaoloon.
    Koska toisin kuin jotkut kotimaiset nykyelokuvat antavat ymmärtää, seksi on pohjimmiltaan filosofista toimintaa. Saatu tai annettu orgasmi kiinnittää maailmaan ja liittää joukossa muihin. Laukeamista, jota parhaimmillaan seuraa upea rakastelu, seuraa varmuus omasta ja usein myös Jumalan olemassaolosta. Mieli kirkastuu, usko tulevaisuuteen palaa ja pikkukivut päänsärystä kuukautiskouristeluihin ovat muisto vain.

Naisen orgasmista liikkuu myös väärää propagandaa. Yksi ärsyttävimmistä väitteistä on, että naisen pitäisi ajoittaa oma orgasminsa miehen orgasmin mukaan. Voi emättimien kevät! Kuka siinä voi laueta, jos koko ajan pitää kytätä toisen tulemisia ja menemisiä?
    Koska orgasmin suhteen todella on niin, että naiset ensin. Hyvällä rakastajalla on viitseliäisyyttä hoitaa nainen ensin kotiin. Mieluiten tähän tulee käyttää kieltä, koska ainakaan pilujen mielestä ei ole olemassa mitään upeampaa kuin oikein annettu suuseksi. Se on jes-ba ja uu-jaa! Tällainen eteneminen on kannatettavaa myös miehen kannalta, koska uu-jaan jälkeen lähes kaikki, mitä mies tekee, tuntuu aivan mahtavalta. Miehen tehokas peliaika alkaa juuri tästä.
    Älykäs mies ei silti odota, että hänet vietellyt uusi nainen heti paikalla laukeaa tuosta vain. Orgasmi on arka eläin. Se päättää itse, kenelle näyttäytyy ja koska. Moukat eivät pääse sitä ikinä ihailemaan, ja jo kolmen kaljan jälkeen sitä on yleensä enää turha houkutella esiin.

Onneen voi päästä myös omin käsin – eli siitä vain opettelemaan, te arkaa eläintä vielä metsästävät! Myös häjyt pilut, jotka ovat vakaumuksellisia feministejä, fantasioivat sängyssä täysin yhteiskuntapoliittisesti arveluttavista, moraalisesti tuomittavista, laittomista ja olioiden nykyiset olomuodot ylittävistä jutuista. Feminismi ja fantasiointi – siinä kaksi isoa F:ää!

hajytpilut@yahoo.no