Sakkinen: Macho lifting

T:Teksti:

Metroseksuaali ei koskaan matkusta metrolla vaan limusiinilla.     Metroseksuaalit ovat valkoisia rikkaita heteromiehiä, jotka hallitsevat ja ovat aina hallinneet maailmaa, nimityksistä riippumatta.
    Galaktista jalkapallotähteä David Beckhamia pidetään maailman makeimpana metroseksuaalina. Hänestä ei ole epämiehekästä rientää stadionilta Ferrarilla manikyyriin.
    Becksin ja muiden metroseksuaalien edeltäjä oli yuppi, young urban professional. Yuppeja edusti parhaiten Patric Bateman, Bret Easton Ellisin kirjan Amerikan psykon sankari. Batemanissa oli enemmän munaa kuin Beckhamissa. Munan kokoa metroseksuaalit vertailevat Golden Super Star Fittness Clubin saunassa.
    Suosikkimetroseksuaalini on Michael Jackson. Hän ei ole pihistellyt plastiikkakirurgilla eikä kunnon metroseksuaalina häpeile myöntää sitä.     Kasvoleikkausten lisäksi haluaisin tietää, mitä Jackson on tehnyt ruumiinsa muille osille: onko hän laitattanut valtavan peniksen vai ihan pikkuruisen, joka saattaa Jackon tapauksessa olla paljon kätevämpikin.

Metroseksuaalisuus ei ole laulajien, urheilijoiden ja muiden sirkustaiteilijoiden yksinoikeus. Metroseksuaali nimittäin vetoaa äänestäjiin: Bill Clinton on yksi Amerikan hienostuneimmista metroseksuaaleista. Maailman mittakaavassa Silvio Berlusconi päihittää kuitenkin Clintonin mennen tullen.
    Il Cavaliere oli toivonut joulupukilta ihan vain liftingia, mutta pukin säkkiin putosivatkin kaula- ja poskirasvan lisäksi silmäpussit ja runsaasti kiloja vyötäröltä. Kyllä Berlusconin nyt kelpaa esitellä ylpeänä tuloksia unionissaan, lehdissään ja televisiokanavillaan.

Olen itsekin potentiaalinen metroseksuaali. Sitten, kun olen rikas ja kuuluisa, leikkautan kasvoni ja koko kroppani huippukuntoon, erityisesti penikseni, joka on nyt yhtä pieni kuin kymmenvuotiaan veljenpoikani pippeli.
    Ai miksi? Naiset pitävät isoista ja ihastuvat minuun leikkauksesta toivuttuani. Tosin varaudun siihenkin, etteivät paksu penikseni ja paksulla Joe Blascolla peitetyt leikkausarpeni kelpaa. Toppaan peppuni, nimittäin törkeän paksulla lompakolla takataskun kohdalta – naiset kun kuulemma katsovat ensin miesten takapuolta.

Riiko Sakkinen
Kirjoittaja on kuvataiteilija, joka asuu Talavera de la Reinassa, Espanjassa.