Häjyt pilut: Julkihomo, paras homo

T:Teksti:

Häjyt pilut ovat noin ylipäätään nopeita naisia turhautumaan.
    Erityisen turhauttavaa on huomata kuluttaneensa mojovan määrän aikaa johonkin turhaan, kuten könsikkään kellistämiseen ja sitten – voi sitä pettymyksen määrää – huomata miehen olevankin homoseksuaali.
    Sitä ei voi kestää. Pilunkin avarasydämellisyydellä on rajansa.

Pilujen kollektiivin ujoin jäsen ehti vikitellä erästä namua kuukausitolkulla, ennen kuin mies tunnusti tykkäävänsä vain pojista. Perkele! Mies oli pitänyt itsestäänselvyytenä, että pilu oli tajunnut asian aika päivää sitten.
    No eipä ollut, ei. Asia piti kirjaimellisesti hieroa pilun naamaan.
    Pilu ei tähän päivään mennessä ole ymmärtänyt, mistä arvon herran homous olisi muka pitänyt huomata. Miehessä ei päällepäin ollut mitään keskivertokarjusta poikkeavaa, olipa vain sikahyvän näköinen.
    Pilua tosin lohduttaa erään kohtalotoverin tarina: nainen oli seurustellut kaksi kertaa peräkkäin miehen kanssa, joista kumpikin löysi sisäisen homonsa naisen kanssa seurustellessaan. Häjyt pilut kunnioittavat kaveria. Hän pysyi järjissään.

Häjyjen pilujen on myönnettävä, että heidän homotutkansa kaipaisi virittämistä. Jos mies ei ole pikkurilli pystyssä kujerteleva neitimäinen ilmihomo, piluilla ei välähdä, että mies voi siitä huolimatta olla kiinnostunut vain kaltaisistaan.
    Silloin ei pilujen mahticharmi pure, mikä tietysti pilujen itsensä mielestä on täysin käsittämätöntä. Ja kun mies panee aluksi vähän hanttiin, niin sehän vain yllyttää jahtaamaan enemmän. Niinpä ennen pitkää edessä on järkytys, jonka olisi ollut loppujen lopuksi helposti vältettävissä.
    Häjyjen pilujen mielestä olisi kaikille osapuolille helpompaa, jos homot voisivat puhua seksuaalisesta suuntautumisestaan nykyistä avoimemmin.
    Koska nythän siitä ei puhuta. Homot ovat kansan syvien rivien mielestä edelleen friikkejä, sairaita, ja olisi parempi, jos heidät voisi jotenkin unohtaa.
    Toki pilut ymmärtävät, mikseivät kaikki h-positiiviset ole kikkelit innosta piukkana huutelemassa ympäriinsä seksuaalisesta suuntautumisestaan. Asenteet homoja kohtaan ovat lievästi ilmaistuna omituiset. Vai mitä ajattelitte siitä, kun iltapäivälehti julisti kannessaan, että homo on naisen paras shoppailukaveri?
    Piluja suoraan sanottuna vitutti. Pilujen tuntemista homoista kun valtaosa leikkaisi mieluummin toisen pallinsa irti kuin lähtisi yhdenkään naisen kanssa rättikauppoja kiertämään.

Jos me hetskujuntit – tai ainakin sellaisina esiintyvät – suhtaudumme homoihin kuin he olisivat jotain kivoja asusteita tai lemmikkejä, onko ihme, että homot pysyttelevät kaapeissaan?
    Ymmärryksestä huolimatta häjyt pilut eivät jaksa enää ainuttakaan kaappihomoa. Tulkaa jo ulos ja lakatkaa hukkaamasta meidän aikaamme! Mitä te siellä oikein luuraatte? Luuletteko tosiaan, että asiat paranevat sillä, ettei kukaan tiedä teidän olevan homoja?
    Julkihomo, paras homo. Tämä on pilujen kollektiivin kannanotto seksuaalisen tasa-arvon puolesta. Homon raahaaminen pakolla kaapista on tietysti väkivaltaa, jota pilut eivät kannata, mutta näinhän tämä ei voi jatkua. Homous on normalisoitava, ja tästä pilut eivät anna pimppakarvaakaan periksi.
    Sitä odotellessa pilut tyytyvät viilaamaan homotutkaansa ja toivovat sen vielä joskus alkavan toimia. Koska elämä on nyt ja jokainen hukattu sekunti liikaa.

hajytpilut@yahoo.no