Häjyt pilut: Murheellisten mulkkujen maa

T:Teksti:

Äidin, tyttären ja sukupuolten välisen tasa-arvon nimeen! On syytä antaa korrekti nimitys myös pillun vastapoolille, eli kliinisessä termistössä siittimelle.
    Se ei ole kikkeli, pippeli tai pili kuin korkeintaan pikkupojan housuissa. Tykki, lerssi, diki, dinksi, jorma, nahkahuilu, lemmentatti, pitkä liha, pikkuveli, mela tai mumppa taas viittaavat humoristissävytteiseen, joskin arkiseen keskustelun, jossa paneskelusta puhutaan ilman sen ansaitsemaa painoarvoa. Lemmentattiin on vaikea suhtautua himokkaasti.
    Vieraskielinen penis on siittimen tapaan liian neutraali sana, jota voi käyttää silloin, jos pakotetaan ase ohimolla keskustelemaan seksistä omien isovanhempien kanssa.
    Sen sijaan kyrpä on oiva nimitys miehen elimelle niinä panemisen sietämättöminä hetkinä, kun maailma on punainen, kakofoninen ja kauttaaltaan mielisairas. Uu-jaa!
    Useimpiin tilanteisiin paras nimitys on kuitenkin suomalaiskansallinen muna tai mulkku. Eritoten mulkku on hyvä, se kun on niin mukavasti suuhun sopiva sana. Oman rakkaan mulkkuhan on niin mahtava, että se suussa tahtoisi nukkua kaikki yöt, jos se vain tukehtumatta olisi mahdollista.
    Pakettiin kuuluvat tietysti myös kivekset eli pallit, joita miehet nimittelevät jostain käsittämättömästä syystä kasseiksi. Pilut paheksuvat! Käsite “kassit” palautuu Valintatalon vaaleanpunaisiin muovikasseihin ja mainoslauseeseen: Valintatalon kassissa on talous vatupassissa. And how erotic is that?

Pienen pataljoonallisen miehiä kellistäneet pilut tietävät, että miehen kasvojen ilme muistuttaa usein heidän mulkkunsa ilmettä.
    Murheellisilla miehillä selkäranka ja terskan vako kulkevat aivan yhtä alakuloisessa mutrussa. Tällaisia terskoja pilut ovat tavanneet paljon, onhan Suomi varsinainen murheellisten mulkkujen maa. Sellaista pilu on joskus tunnelman mukaisesti tervehtinyt aamenella.
    Iloisella veikolla sen sijaan on iloinen pikkuveikko, leikkisä vekkuli, joka ponnahtaa housuista kuin yli-innokas koiranpentu. Sitä tekee heti mieli niskan takaa kutitella.
    Ihaninta maailmassa on tietysti iso mulkku. Sellainen voi löytyä yllättävistäkin housuista, mutta toki kantajan ulkonäöstä voi yrittää tehdä päätelmiä. Yksinkertainen perussääntö on, että isolla miehellä on luultavasti myös iso mulkku.
    Pienimulkkuiset miehet – ja ne naiset, jotka eivät tiedä, miltä iso tuntuu – yrittävät uskotella, että mulkun koolla ei ole väliä. Sillä on aivan helvetisti väliä. Joka muuta väittää, valehtelee niin että häpyhuulet heiluu!
    Ja nyt kaikki ne, jotka vinkuivat, miten rakkaudellakin on merkitystä: suu suppuun. Nyt ei puhuta tunteista, nyt puhutaan panemisesta. On nimittäin fysiologinen fakta, että naisen tarpeeksi kiihottuessa pillu on kostea ja vastaanottavainen kuin lato sateen jälkeen. Se odottaa ovet selällänsä.
    Miettikäähän nyt vähän: jos pillusta mahtuu tulemaan vauvan pää, niin mitä luulette, kuinka iso mulkku sinne mahtuu? Onko ylipäätään mahdollista, että miehellä olisi liian iso?

Häjyt pilut kuuluvat niihin naisiin, jotka tsekkaavat mieheltä pepun ensi tilassa. Pepusta – ja kävelytyylistä – näkee, miten mies työntää.
    Paras peppu on seisoessa ryhdikkäästi paikallaan, se tietää, missä on, mutta lantio ei kuitenkaan ole lukossa. Kun mies lähtee liikkeelle, käynti soljuu luonnollisesti mutta voimakkaasti haluttuun suuntaan.
    Pepusta tekee pätevimpiä päätelmiä silloin, kun miehellä on housut jalassa. Sillä kun mulkku ei ole juhlakunnossa, mies on alasti hassun näköinen. Kaikki naiset tietävät tämän, sekä sen, että miehet eivät tätä tiedä.

Häjyt pilut vuorottelevat tällä paikalla Romanssireiskojen kanssa.

hajytpilut@yahoo.no