Romanssireiskat: Einesemansipaatio

T:Teksti:

Jeesus, että on taas ollut myrskyistä ihmissuhteiden aavalla. Syksy on uuden alun aikaa ja erot painavat päälle. Miehissä herää saamaton vätys juuri samaan aikaan, kun naisessa pyrkii esiin se uusi minä , joka käy espanjan kurssilla ja ottaa osaa yhteiskunnalliseen toimintaan. Pleikkari ja Amnesty eivät sitten usein mahdukaan samaan talouteen, ja pojat jäävät itsekseen pelailemaan. Mutta asiaan.

Ray-Ban!
Ajatusteni linnunradalla on viime aikoina hypähdellyt sellainen pikkuasia kuin ruoanlaitto. Uusi naisystäväni ei nimittäin osaa laittaa lainkaan ruokaa. Pitäisiköhän asiasta olla huolissaan?
“PAELLAN JA PURKIN VÄLISSÄ “

Hyvä väliinputoaja. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, sillä ei kukaan muukaan naispuolisista parisuhdekandidaateista olisi erottanut jeeraa juustokuminasta.
    Itseään älykkäänä pitävä nainen ei laita ruokaa. Älykäs nainen sanoo diggaavansa ruokaa. Älykäs nainen haluaa, että otat hänen makuaistinsa aina uudella tavalla: kovaa, hellästi, eksoottisesti ja ennen kaikkea kevyesti. Ruoka on uusi seksi ja sinä se aktiivinen osapuoli.
    Siinä hyvä nimimerkki tekee virheen, että pitää ruoanlaittoa pikkuasiana. Konkreettisena toimintona ruoanlaitto voi sitä ollakin, mutta sen symbolista arvoa ei voi koskaan korostaa liikaa.
    Ennen krantuimmallekin naiselle riitti, että miehessä oli särmää, tämä teki töitä ja herkkänä hetkenä halasi tullessaan. Nykyään hyvän miehen kriteereihin kuuluu myös gastronominen osaaminen, jonka pitää nousta astronomiselle tasolle. Kuten eräs Reiskojen likkaremmin jäsen kuvailee ihannemiestään: kokkaa, rokkaa ja rakastaa.

Yhteiskunnan näkymättömissä rakenteissa ruoanlaitto on siis siirtynyt miehen lisätaakaksi. Valta on nyt naisella, joka katsoo silmiin ja sanoo rakastavansa hyvää ruokaa, vink vink.
    Useimmiten he valehtelevat ja luovat vain paineita miehelle. Jos kerran rakastaa ruokaa, miten on pärjännyt vuosikausia valmistuotteilla?
    Esimerkiksi Reiskojen entiset tyttöystävät ovat vieneet einesemansipaation mittoihin, joissa eivät enää desilitrat riitä. Yksi eli neljä vuotta Saarioisten karjalanpiirakoilla ja jogurtilla, toinen vuosikausia suklaalla ja pitsoilla, kolmas ei osaa pysähtyä kaupassa muun kuin ruusunmarjakeiton ja juuston kohdalla.
    Tässä ei suinkaan maistu vielä koko keitos. Samaan aikaan kun keittiö näennäisesti tasa-arvoistuu, kauneusbisnes heittää kapuloitaan rattaisiin. Laihuuden ja kevyttuotteiden markkinat luovat ristiaallokon, joka kulminoituu keittiössäsi. Rasvankaltainen valmiste taistelee kanssasi keittiössä tilasta, jonka älykäs nainen on sinulle vapauttanut.
    Älykkään naisen kanssa asuva älykäs mies kääntää tilanteen hyödykseen: hän lihottaa tyttönsä.

Parahin väliinputoaja. Lisää kaikkeen kermaa, silavaa ja öljyä. Paista, uppopaista ja tarjoa smetanassa. Olet virtuoosi!
    Tämä kaikki pitää tehdä – totta kai – naiseltasi salaa. Suosi pitkiä keittoaikoja, jotta pekoni hajoaisi tunnistamattomaksi. Lisää kaikkeen pari lehteä rucolaa ja kutsu sitä salaatiksi.
    Rakkauskahvojen turvotessa ja farkkujen jäädessä vaatekaapin pohjalle syntyy naisessasi kokki. Ennen pitkää hän huomaa, että hänen on pakko alkaa tehdä ruokaa itse. Ethän sinä osaa tehdä enää yhtään kevyempää ruokaa .
    Riski tässä on tietysti se, että nainen ei odotusten mukaisesti ryhdy kokkaamaan itse vaan lihoo ja löhöö tyytyväisenä sohvalla. Siinäkin on kuitenkin puolensa: silloin vierailla miehillä ei ole joko halua tai voimaa kantaa naistasi omaan keittiöönsä.

ROMANSSIREISKAT@YAHOO. CO. UK

Häjyt pilut vuorottelevat tällä paikalla Romanssireiskojen kanssa.