Häjyt pilut: Absolutely bänks my love

T:Teksti:

Ajanvietteistä ryyppääminen on parasta. Palkintosijoille pääsevät myös seksi joko toisen ihmisen kanssa tahi yksin, syöminen, nukkuminen ja juoruilu.
    Ryyppääminen on ylivertaista siksi, että sen ohessa tapahtuvat yleensä kaikki muutkin edellä mainitut asiat. Ja koska Häjyt pilut ovat kohtuuttoman ahneita narttuja, kaikki kerralla on huomattavasti parempi kuin yksi kerrallaan.
    Ilokseen pilut ovat havainneet ryyppäämisen muistuttavan vahvasti rakkauden alkuhuumaa niin tunteen kuin proseduurinkin tasolla. Tieto siitä, että pian pääsee rakkaansa – siis tuopin tai muun alkoholipitoisen tuotteen – kimppuun, aiheuttaa kihelmöivää odotusta jopa päiväkausia ennen itse konfrontaatiota.
    Tässä vaiheessa pilua joko hymyilyttää tai hermostuttaa riippuen siitä, kuinka kauan armaan kohtaamisesta on päässyt vierähtämään. Ensimmäinen suudelma (siemaus) on se suloisin: “Oi, noinko kitkerältä maistuitkin? Lisää!”
    Tunnin muhinoinnin, kolmen tuopin, jälkeen armas on suloisempi kuin koskaan. Alun pieni katkeruus ei tunnu enää missään; itse asiassa pilulle alkaa olla ihan sama, miltä muru maistuu. Loi loi loi!
    Nyt rakkaus on täydellistä ja vihollisista on tullut ystäviä. Unelmien pornokeisariksi nousee hetkeksi se notkealanteinen baarimikko, joka jaksaa hymyillen lorotella viljanestettä tunti tunnin jälkeen. Myös pöydässä istuvat kaverit ovat maailman parhaimpia. Sellaisessa seurassa onkin turvallista päästellä paineita ja haukkua kaikki muut, tutut ja tuntemattomat.
    Mutta enää pari tuoppia, niin pahansuovat aavistukset alkavat työntää lonkeroitaan pilun pilvilinnoihin: on mahdollista, että rakkaassa onkin jotain vikaa. Pilu taistelee pitääkseen ankeat epäilykset taka-alalla, mutta minkäs teet. Kauna itää jo.
    Pilu on anyway ns. mahtavassa kunnossa.

Tämän jälkeistä vaihetta pilu harvemmin muistaa seuraavana päivänä, mutta näin se menee: seuraavaksi pilu suuttuu kavereilleen ja haistattaa kaikilla vitut.
    Hän vaihtaa pöytää ja perustaa kolmen kimpan, jossa kuningas keskiolutta tukee ryhdikäs pikkuprinssi snapsi. Kimppakiva jatkuu, kunnes tarjoilu lopetetaan. Katastrofin ainekset ovat kasassa: baarimikko, se saatanan kyrpäyrjö runkkari, katuu tätä vielä!
    “Ettekö te tiedä, kuka mä olen”, pilu räyhää seuraavan ravintolan ovella etuiltuaan ensin jonossa kilometrin. Pakko päästä rakkaan luo! Mutta ei, kaikki esittävät, etteivät tiedä, kuka pilu on.
    Tässä vaiheessa alkavat pilun todelliset parisuhdeongelmat. Pilu on vakuuttunut siitä, että hanipuppeli on luonnehäiriöinen idiootti. Silti pilu ei ole valmis luovuttamaan. Onhan hän sitoutunut, niin kuin parisuhteessa pitää.
    Pilu tahtoo jatkoille ja änkeää ensimmäisten ravintolasta ulos tulevien ihmisten mukaan, jotka vakuuttavat, että jatkopaikasta löytyy viinaa. Jatkoilla pilun ja armaan väliin yrittää tunkea jos jonkun sorttista könsikästä. Pilu joko päättää torjua lähentelyt tai tehdä armaansa mustasukkaiseksi ja antautua vieteltäväksi – tai sitten ihan vaan höylättäväksi. Whatever.
    Pilu sammuu.

Seuraavana aamuna se on absolutely bänks! Ei enää ikinä alkoholia!
    Alkushokin jälkeen pilu kuitenkin ymmärtää tarvitsevansa rakastaan yhä. Voi sitä huojennuksen määrää, kun tärisevät kädet löytävät krapularyypyn. Ei haittaa, vaikka kulta näyttäytyisikin väljähtyneenä, yöllä avattuna oluena, jossa killuu tupakantumppi, sillä eihän pilu itsekään ole täydellisimmillään.
    Suhde jatkuu ylä- ja alamäkineen niin kauan kuin on jatkuakseen. Ja kun Häjy pilu kyllästyy olueen, saattaa sen korvata viini. Tai lonkero. Tai konjakki. Ymmärrätte kuvion: alkoholijuomissa, kuten miehissäkin, on eroja. Joskus tekee mieli väkevää, joskus laimeaa.
    Ryyppäämisen merkityksen syvällinen ymmärtäminen tuo suurta helpotusta pilujen elämään etenkin silloin, kun miestä ei ole saatavilla. Kännin vetäminen tulee huomattavasti halvemmaksi eikä vie niin paljon aikaa kuin miehenmetsästys. Ja usein ne hauskimmat miehetkin löytyvät juuri kännissä.
    Viina on sitä paitsi erittäin johdonmukainen kumppani. Suhde on joka kerta absolutely bänks, kunnes taas tavataan.

Häjyt pilut vuorottelevat tällä paikalla Romanssireiskojen kanssa.