Akateeminen paperikauppa

T:Teksti:

Vaikka opinnot olisivatkin vielä samassa vaiheessa kuin tähän aikaan viime vuonna, ei mitään syytä ahdistukseen. Rahalla saa: tutkintoja, titteleitä ja opinnäytteitä, ihan mitä vaan. Postimyyntimaisteriksi pääsee kaiken lisäksi paljon halvemmalla kuin opiskellen.
    Niin sanotut instant degrees -verkkosivut auttavat tittelin tarvitsijaa. Valitset vain internetsivulta haluamasi tutkinnon, täytät henkilötietolomakkeen, ilmoitat luottokorttinumerosi ja posti kulkee.
    Korkealaatuisia Helsingin yliopiston maisterin todistuksia myydään kaikilla hyvin varustetuilla instant degrees -verkkosivuilla. Sivustot eivät tosin takaa merkintää valmistumisestasi yliopiston rekisteriin; ei suomalaisille yliopistoille, ei vielä, pahoitellaan sivuilla.
    Niille, joille kelpaa jenkki- tai brittiyliopiston tutkinto, rekisterimerkinnät ja varmistuspalvelut sujuvat muitta mutkitta.
    Tai ehkä haluatkin vain suorittaa tutkintosi vaivatta ja hyvin arvosanoin, mutta tekstiä ei tahdo syntyä. Voit tilata myös tarvitsemasi opinnäytteet internetin välityksellä. Englanninkielinen tutkielma aiheesta kuin aiheesta toimittuu sähköpostiisi parhaimmillaan 24 tunnissa.
    Jos et taas kehtaa lähettää väitöskirjakyhäelmääsi Ouluun hyväksyttäväksi, tilaa tohtorin arvosana kotiin kannettuna! Siinä laitoksen väkäleuat oikenisivat. Tohtorin jo sopiikin haiskahtaa vanhalle jallulle, eiks jeeh.
    Tai mikset hankkisi saman tien professuuria? Niitä saa nyt todella halvalla – alk. 210 euroa kansainvälisesti tunnustetuista yliopistoista.
    Ja kun kerran ollaan statusta päivittämässä, miten olisi sangen prestiisi saksalainen prinssin titteli? Koska olet sen arvoinen.

Internetin koulutuspoliittinen A la carte

Valmista tutkimusta 8,95 euroa/sivu
Mittatilauksena haluamastasi aiheesta tutkimusta 18,95 euroa/sivu
Kandin tutkinto (B.A., B.com., B.Sc. &c.) 110-980 euroa
Maisterin tutkinto (M.A.) 135-1 450 euroa
Tohtorin tutkinto 625-1 950 euroa
Kandi, maisteri ja tohtori -pakettitarjous (samasta aineesta) 4 000 euroa
M.B.A 1 600 euroa
Professuuri 210 euroa
Pressikortti (esimerkiksi American’s Bulletin -julkaisuun) 350 euroa
Kunniakonsuli (sis. diplomaattipassin) 50 000 euroa
Ranskalainen aatelistitteli 45 000-100 000 + 1 000 euroa välityspalkkio
Skotlantilainen paronin arvonimi 73 000-220 000 + 1 000 euroa välityspalkkio
Sayn-Wittgensteinin prinssin arvonimi (Saksa, vaatii avioitumisen prinsessan –
“a sophisticated female ” – kanssa Las Vegasissa ja avioeron) 200 000 euroa

Roope Mokka

www.impactpapers.com – www.instantdegrees.com – www.taxhavenco.com/osm