Juurikkala: Alas uranaiset ja ehkäisykulttuuri!

T:Teksti:

Vietimme joulua Keski-Suomessa. Vanhempani ostivat Mäntyharjusta keväällä lakkautetun kyläkoulun. Talo sijaitsee idyllisesti järven rannalla, ja sisällä loimuaa vanhanajan takka.
    Joulua vietti vanhempieni ja veljieni kanssa puoli sukua: tädin perhe, enon perhe sekä serkkuni perhe – joukossa jo kolme pikkuista. Se oli todellinen perheiden juhla.
    Monille sellainen joulu on vain haave. Ei ole perhettä, ei lapsia. Tai sitten niitä on, mutta puoliso puuttuu, eikä lapsikaan sellaisessa talossa viihdy.

Syyllinen 1: Ehkäisykulttuuri ja itsekkyys – lapsia ei haluta. Lapset tulevat kalliiksi, lapset tuovat vastuuta. Uraputki vetää, eikä aikuisuus houkuttele. Ikuinen nuori on itsekkäin kaikista, eikä halua uutta elämää vastuulleen.

Syyllinen 2: Avioerot ja rakkauden puute – mikään ei ole pyhää.
    Jokaisella on ”oikeus” rikkoa liittonsa ja toteuttaa omaa ”vapauttaan”. Sellaiselle ihmiset ovat vain välineitä ja ”rakkaus” on tunneasia, joka katoaa, kun kiintymys laantuu.
    Niin ei synny perheitä. Lapsia hankkiva joutuu antamaan itsensä kokonaan. Lapset ovat rakkauden koetinkivi, sillä perhettä ei voi perustaa nautinnonkaipuuseen vaan määrätietoisiin päätöksiin, lujaan tahtoon ja inhimilliseen rakkauteen.

Mitä enemmän lapsia on, sen parempi. Vanhemmuus kasvattaa jokaista ja pitää arvot kohdallaan. Lapset sitä paitsi viihtyvät keskenään ja oppivat jakamaan elämänsä toisten ihmisten kanssa.
    Toivo on vähissä, jos nuoriso kasvaa saippuasarjoja tuijottaen ja cosmopolitaneja selaillen. Jokaisessa on hyvän siemen, mutta se ei kasva ilman tukea ja lämpöä.
    Oma äitini odottaa jälleen, ja sen nähdessään kaikki – miehet ja naiset – ihan silmin nähden sulavat ja herkistyvät. Kunpa he itsekin uskaltaisivat…
    Tarvitaan vanhemmuuden vastavallankumous. Alas deittailu ja pehmoporno! Alas uranaiset ja ehkäisykulttuuri! Eläkööt oikeat isät ja äidit! Eläkööt lapset ja koko suku!


Oskari Juurikkala

oskari.juurikkala@vapaasana.net

Kirjoittaja haluaa paljon lapsia ja lähtemättömän valon sarastuksen. Hän opiskelee kauppatieteitä Helsingissä.