Klo 9.15: Panokoulu-TV

T:Teksti:

Senhän me jo tiedämme, että koulujen seksuaalivalistus on riittämätöntä, kuivaa ja kankeaa. Toisekseen ei liene uutinen, että suomalaisten miesten rakastelutaito on sen verran heikko, että he saavat naisen huutamaan vain pyyhkimällä lemmenvälineensä aktin jälkeen verhoihin.
    Niinpä Moon TV:n Pornostara-ohjelmassa alkanut Rakel Liekin Panokoulu on varsin tervetullut jatke ohjelmakarttaan. Ensimmäisellä kerralla saimme oppia naisen nuolemisen jalon taidon. Muistakaa rytminvaihto!
    Mutta koska vanhat koirat tuskin oppivat uusia temppuja, olisi opetus syytä aloittaa jo nuoruusiällä.
    Niinpä Panokoulua hieman modifioimalla siitä saataisiin useampia seksuaalisuuden osa-alueita kattava ja näin tuiki tarpeellinen lisä vaikkapa Koulu-tv:n ohjelmistoon. Toistaiseksi lähestymistapa seksiin on kuitenkin ohjelmassa ollut varsin mekaaninen. Tämä on helposti korjattavissa. Samalla kun Rakelin partneri antaa teknisiä vinkkejä, voisi Rakel lausua väliin henkisempiä lauseita. Ehkä olisi syytä muistuttaa myös aviollisen seksin paremmuudesta susipareihin verrattuna. Unohtamatta turvaseksiä.

Poika: “Alussa voi aloittaa huoletta kahdella sormella.”
Rakel: “Oih! Tunnen henkistä yhteyttä kanssasi, ja haluan viettää loppuelämämme yhdessä.”
P: “Kannattaa seurata kumppanin reaktioita, jotta oppii, mistä tämä pitää.”
R: “Uuh! Hei rakas, otatko sen vihkisormuksen pois ennen kuin laitat kondomin, ettei kumi repeydy.”
P: “Toki. Voisinko nyt ottaa sinut vaihtelun vuoksi uimaräpylät jalassa?”
R: “Juuuh! Kunhan muistat, että seksiin kuuluu aina myös rakkaus ja toisen kunnioittaminen.”
P: (läiskis) “Tässä tulikin kaikki tällä kertaa! Panokoulu-tv tulee pikauusintana puolen tunnin kuluttua. Ensi viikolla selvitämme, kuinka pariskunnat voivat saada lisämakua seksielämäänsä ja muistutamme myös ulkomaanmatkailun riskeistä. Jakson nimi on Pippuri vai tippuri?”

Riku Siivonen