Jippii hylkäsi opiskelijat

T:Teksti:

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön (HOAS) kiinteistöjen laajakaistaverkon asennustyöt ovat keskeytyneet, kertoo teekkarien T-lehti. Hoasin tavoitteena on ollut laajakaistaverkon rakentaminen kaikkiin Hoasin kiinteistöihin, jolloin 15 000 opiskelijaa saisi käyttöönsä nopean internet-yhteyden 60 markan kuukausimaksulla.
    Verkon oli tarkoitus olla valmis tämän vuoden loppuun mennessä, mutta sen asentamisesta ja palveluista vastannut Jippii on keskeyttänyt verkotustyöt ilmeisesti taloudellisten vaikeuksien takia.
    “Jippiin alihankkijat eivät ole saaneet rahojaan ja ovat lopettaneet työt”, kertoo T-lehden haastattelema Hoasin kiinteistöjohtaja Matti Lantta.
    Lantta ei usko, että projekti Jippiin kanssa enää jatkuu, vaan Hoas joutuu etsimään uuden yhteistyökumppanin. Niissä asunnoissa, joihin laajakaistayhteydet on jo ennätetty rakentaa, Jippiin palvelut ovat kuitenkin edelleen käytössä.