Arvoitus

T:Teksti:

Mikä on sopiva harrastus alipainoiselle?

Pystytkö ratkaisemaan tämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti arpoo ja valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 5.1.2002 mennessä.
     Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden
    lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 5.1.2002 mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Mikä on pahin rikka länsimaalaisen omantunnon silmässä ? Vastaus: Afrikka. T-paidan voitti Jaska Järvilehto eli J.J. Lehto. Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille vastaajille.