Tuote: Väärät ja oikeat nuudelit

T:Teksti:

Wrong-nuudelipikaruokalasta saa ramen-nuudeleita! Tieto sai japanilaisen ystäväni ja minut kipittämään nuudeliravintolaan, joka nimensä mukaisesti osoittautui vääräksi paikaksi.
    Wrongin ramen maistui kutakuinkin ketsupilla maustetulta vedeltä, johon oli pantu nuudeleita. Makuun nähden hinta oli kohtuuton. Paikan idea tuntuukin olevan uusmediayhtiö-tyylisessä designissa ja kotisivuissa, jotka on siirretty suoraan ruuan hintaan.
    Hyvästä nuudeliravintolasta haaveilevan ei auta kuin ryystää kotonaan Nissinin kuppinuudeleita, joita nykyisin saa myös Suomesta. Cup Noodle voittaa Wrongin nuudelit mennen tullen.
    Kuppinuudelien takana on japanilainen nuudelimaailman suurimies, Nissinin toimitusjohtaja Momofuku Ando, joka aikoinaan keksi pikanuudelit. Valitettavasti Suomessa myytäviä kuppinuudeleita on sormeiltu eurooppalaiseen makuun sopiviksi.

Heikki Valkama