Arvoitus: Mikä on manifesti?

T:Teksti:

Joona Palaste lähetti tämän arvoituksen Pystytkö ratkaisemaan sen? Yritä edes.
     Ylioppilaslehti arpoo ja valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla.
     Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 22.11. mennessä.
Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 22.11. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Mikä eläin on porkkanan loppu? No sehän on tietysti kana. Mikko Nahkuri näytti taivaan merkit ja tiesi oikean vastauksen. Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille vastaajille.