Arvoitus: Mikä eläin on porkkanan loppu?

T:Teksti:

Pystytkö ratkaisemaan tämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti arpoo ja valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 8.11. mennessä.
     Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 8.11. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Mikä on melodraama? Vastaus: kanoottionnettomuus. Kysymys oli ilmeisen vaikea. Kolmesta vastaajasta vain yksi tiesi oikean vastauksen. Onnittelut siis Elina Hovilalle.