Agent Provocateur: Ei ne isot tulot…vaan seksin määrä

T:Teksti:

Olenko nyt ymmärtänyt oikein?
     Me tiedämme markan tarkkuudella, kuinka paljon kukin julkkis on ansainnut rahaa viime vuonna? Mutta kukaan ei pysty selvittämään meille, kuinka usein nämä samat ihmiset ovat viime vuonna harrastaneet seksiä?
    Koska senhän me haluaisimme tietää. Harrastavatko rikkaat ihmiset enemmän seksiä – se on ainoa kysymys, jolla käsittääkseni on merkitystä, nyt kun joulukin lähestyy.
    Jos joku ristiintaulukoisi ihmisten tulot ja heidän harrastamansa seksin määrän, sitä taulukkoa me kaikki jaksaisimme lukea samalla kun mutustamme apaattisina pullaa täällä punavuorelaisessa trendikahvilassa. Jos miljoonien markkojen tulot eivät riitä vilkastuttamaan ihmisen seksielämää, se herättää kysymyksiä.
    Jos rikastuminen ei johda seksin lisääntymiseen, onko mitään järkeä tulla rikkaaksi? Kääntäen voi kysyä: jos harrastamalla seksiä ei tule rikkaaksi, onko mitään järkeä harrastaa seksiä?
    Muitakin kysymyksiä herää. Jos käyttää kaiken aikansa ansaitakseen rahaa, missä välissä ehtii harrastaa seksiä, ellei ansaitse rahaa harrastamalla seksiä? Jos harrastaa paljon seksiä, eivätkö aivot syövy niin, että on mahdoton ansaita rahaa, ainakaan ilman että menee töihin?
    Jos kerran on niin, että a) avioliitossa ei harrasteta seksiä ja b) avoliitto on rappeuttava esiaste avioliitolle, jolloin sexin harrastaminen hiipuu, herää kysymys, harrastaako kukaan oikeasti koskaan seksiä. Sinkut eivät harrasta seksiä, elleivät he ole telkkarissa. Asuntojen kalleuden vuoksi kukaan ei seurustele kahta kuukautta pidempään ilman että suhde päättyy avoliittoon, joka siis tuhoaa kaiken. Kahdessa kuukaudessa intohimoisinkin suhde ehtii kuihtua kokoon, ja eiköhän pojat juoda yhdet sen kunniaksi?
    Miten on mahdollista, että toisen maailmansodan jälkeen syntyi ennätysmäärä lapsia, vaikka kaikilla piti mukamas olla kiire jälleenrakentaa maata ja maksaa velkoja Neuvostoliittoon? Mitäs ihmeen peliä tässä maassa oikein on käyty sodan jälkeen? Kuka gigolo on vastuussa siitä, että suuret ikäluokat syntyivät?
     Jos eläimet eivät harrasta seksiä, miksi ihmistenkään pitäisi? Olemmeko me koeputkilapsia vai tappajarobotteja? Miksi ehkäisyvälineet eivät ehkäise ihmisiä harrastamasta seksiä? Miksi kaikki ihmiset, joiden kanssa olisi hauska harrastaa seksiä, ovat kuolleet kauan sitten?
     Eikö olekin hirmu kätevää, että samalla kun psyykelääkkeet poistavat masennuksemme, ne myös laimentavat libidomme? Jos kondomi on jäänyt kotiin silloin kun sitä tarvitsisi, onko “koira söi sen” parempi tekosyy kuin “minä söin koiran”?
    Harrastavatko radiossa esiintyvät ihmiset seksiä? Ovatko radiossa esiintyvät ihmiset vain samoja ihmisiä kuin televisiossa esiintyvät ihmiset, mutta ilman kuvaa? Oletko sinä telkkarissa? Jos olet, rakastan sinua! Jos ihminen puhuu radiossa seksistä eikä kukaan kuule, onko radiota tai seksiä olemassa? Onko kaikki vain outoa, vääristynyttä seksiunta?
    Vastaukset näihin ja muihin kysymyksiin voitte lukea kirjastani, jota toivottavasti ei julkaista koskaan.

Sami Rainisto