Tohtori Joo Joo: Menolippu Helvettiin, kiitos

T:Teksti:

Jumalan terve ja hilirimpsis hihhulihei! Totisesti minä sanon teille: Suomen kristillisdemokraattiseen tasapäävaltaan on kohta satava tulta ja tulikiveä.
     Mutta siis ihan totisesti. Kristillisdemokraatit, luopuisin mielihyvin taivaspaikastani (jos sitä ei olisi jo kiinnitetty) ja antaisin pikkuveljeni paholaiselle (ellei se olisi jo liian myöhäistä, soittoäänenä sillä on Paranoid), jos vain ymmärtäisin, mitä helvettiä te oikein tarkoitatte.
    Sillä minä sanon teille, ettei teidän puheissanne ole päätä eikä häntää.
    Piru olisi kateellinen teidän kristillisdemokraattisesta raamatunlukutaidostanne. Jos kristillisdemokraattinen homoliittoretoriikka vallitsisi laajemmalti, viiden opintoviikon tentistä pääsisi läpi muistamalla rivin “omistettu vaimolle ymmärryksestä kirjoitusprosessin aikana.” Totisesti, totisesti minä haluan päästä osalliseksi Jumalan mysteereistä.
    Kristillisdemokraatit, minua on kovasti mietityttänyt sekin, että ihminen muuttuu yhdessä silmänräpäyksessä ainutlaatuisesta Jumalan luomuksesta tasa-arvoiseksi eläinkunnan osaksi heti kun aletaan puhua homoliitoista.
    Jos siis Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, miksi te vakuutatte niin tarmokkaasti homoseksuaalisuuden olevan luonnonvastaista?
    Mutta mitäpä olisikaan maallinen ymmärrykseni Meidän Herramme ihmetekojen rinnalla (anteeksi siveetön kielikuvani, kyllä minäkin olen sitä mieltä että rinnat pitäisi kieltää).
    Kristillisdemokraatit, miksi te vastustatte homoliittoja sillä perusteella että “homoseksuaalit harrastavat enemmän irtosuhteita”? Minun kirjoissani avioliitto merkitsee irtosuhteiden lopettamista, mutta te taidatte tietää paremmin.
    Kristillisdemokraatit, minä rukoilen polvillani Jumalaa, Pyhää Henkeä, arkkipiispaa ja Oulunsalon kirkkoherranviraston vahtimestaria, että joskus pääsisin osalliseksi kaikkivaltiaan Jumalan ja teidän ajatuksenjuoksunne mysteereistä.
    Miksi, Jumalan tähden miksi te mainitsette samassa lauseessa homoliitot, sukurutsan ja eläimiinsekaantumisen? Oletteko te ihan tosissanne?
    Kristillisdemokraatit, olenko ymmärtänyt oikein? Demokratia on enemmistön diktatuuria vähemmistöstä, jonka oikeudet on tunnustettu. Kristillisdemokratia on vähemmistön diktatuuria enemmistöstä, jonka oikeus hengittämiseen on tunnustettu.
    Kristillisdemokraatit, teidän mukaanne homoudesta voi parantua seksuaalisen eheyttämisterapian ja – totisesti, totisesti minä sanon teille! – kaikkivaltiaan Jumalan laupean rakkaudentyön avulla.
     Sen sijaan yhtään luotettavaa havaintoa kristillisdemokratiasta parantumisesta ei ole tiettävästi raportoitu.
    Veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa, selittäkää edes se, miten voi parantua, jos ei sairasta.
    Jos te kristillisdemokraatit käyttäisitte kaiken homoliittojen vastustamiseen uhraamanne energian perhearvojen puolustamiseen, Suomessa ei tarvittaisi päiväkoteja, parisuhdeneuvojia, avioeroasianajajia eikä lastensuojeluliittoja.
    Totisesti tekisi mieleni muistella Lutherin sanoja maallisesta ja hengellisestä regimentistä, mutta viisisataa vuotta vanhan, asiayhteydestään irrotetun kommentin käyttäminen taitaisi olla vähän epäreilua nykyajan ongelmista puhuttaessa.
     Kristillisdemokraatit, te taidatte olla oikeassa sentään siinä, että homoliittojen sallimisen kautta perhearvot ja koko yhteiskunta joutuvat kadotuksen tielle.
    Tämä onkin vasta alkua. Seuraavaksi perhearvoja vastustavien voimien epäillään ryhtyvän toimiin seksin, rockmusiikin, pesukoneiden, perusteltujen mielipiteiden, meikkaamisen, jälkeen Kristuksen ja Salattujen elämien sallimiseksi.
    Kristillisdemokraatit, kyllä teillä totisesti on vaikeaa.

doktor_dada@hotmail.com