Arvoitus: Mikä on melodraama?

T:Teksti:

Mikä on melodraama?

Pystytkö ratkaisemaan tämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti arpoo ja valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 25.10. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 25.10. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Jos metsuri on koko päivän syömättä ja nälissään, niin kuinka monta voileipää hän pystyy syömään tyhjään vatsaan? Vastauksia tuli monenmoisia, mutta yleensä oikea vastaus tiedettiin. Leipiä mahtuu vattaan vain yksi. Sen jälkeen vatsa ei ole enää tyhjä.
     Oikean vastauksen lähetti myös Joona Palaste. Joonalla kävi tuuri: hän voitti Ylioppilaslehti-T-paidan. Onnittelemme voittajaa ja kiitämme osallistujia.