Arvoitus

T:Teksti:

Taksin omapaino on 650 kiloa. Siihen tankataan yhden ajovuoron ajaksi 65 litraa bensiiniä. Ensimmäinen matkustaja painaa 78 kiloa. Toinen matkustaja painaa 82 kiloa. Mitä taksinkuljettaja painaa?

Pystytkö ratkaisemaan tämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla.
     Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 27.9. mennessä.
     Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 27.9. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului: Mitä tapahtuu piispalle, jonka susi syö? Oikeita vastauksia tuli kymmenkunta. Arpaonni suosi teologian ylioppilas Mikko Alavaa, joka vastasi ytimekkäästi: “Hänet perii hukka.” Teologina Mikko tiesi, miten piispoille tässä maailmassa käy. T-paita lähtee Mikolle. Onnittelut ja kiitokset osallistujille.